Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Skolyoz için hangi branş doktoruna gitmeliyiz?

burran

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar skolyozun tedavisinde ortapedi doktorunamı yoksa beyin cerrahınamı muayene olmalıyız.?teşekkürler

SCOLYOZ TEDAVİSİNİ ORTAPEDİK BÖLÜMÜ YAPAR ONLAR GEREKLİ GÖRÜRLERSE ZATEN BEYİN CERRAHİSİ İLE BİRLİKTE YAPARLAR

tabiki ortopedistler yapıyor.ben dün ameliyat olacaktım iptal oldu.çıktım eve geldim.beyin cerrahı falan girmeyecek diye biliyorum.benim doktorum uzman doktor ve ekibin başıda doçent doktor. bu iki doktor da ortopedistler.ameliyata onlar girecek.ve bugüne kadar 4 kez ameliyattan vazgeçtim beşinci kararımdayım hiç beyin cerrahıyla işim olmadı ve ameliyatıma gireceğine dair bir bilgim de yok

merhaba arkadaşlar ben geçen hafta ameliyatımı oldum şu an çok iyiyim.ameliyatımada sadece ortopedistler girdi.herkese geçmiş olsun

geçmiş olsun sultans umarım sorunlardan tamamen kurtulmuşsundur.

teşekkür ederim.enazından kafamdaki soru işaretleri yok oldu.e tabi yeni ameliyattan çıktığım için biraz sıkıntılar var.onlarda umarım en yakın zamanda geçer.darısı ameliyat olacakların başına böyle güzel bir ameliyat geçirmeleri dileklerimle.

omurilik ile ilgili yakın bir operesyon olucak ise ortopedi dr ları ameliyat esnasında beyin cerrahı na başvurabilir aksi takdirde ortopedik bir sorundur

arkadaşlar skolyozla ilgili olarak ortepediye gitmek gerekir ve bu skolyoz ameliyatı ile ilgili iyi doktor azmi hamzaoglu 1 ay önce beni ameliyat etti şu anda turp gibiyim :D

yesimm,

hele şükür buldum birini azmi bey e olan bende onun kadr başarılı olan nuri erel e oldum öğrencisi idi zamanında kesin duymuşşsundur

skolyoz

arkadaşlar bende skolyoz ameliyatı olacağım. izmirde hangi doktoru önerirsiniz. benim doktorum nuri erel dir. ancak haluk berk isimli dr var. kimi seçmeliyim. acil cevap

Re: skolyoz

devil keisnlik ile nuri erel istersen hocama hasan ismini bir hatırlat 5 kez büyük ameliyast geçiren diye bak nediyecek

tavsiyemdir pişman olmayacaksın :wink:

peki neden 5 kez ameliyat oldun

nedeni şu şöyle açıklayım

ilk ameliyatımı olduğumda herşey normal görünüyordu post up da bir gece kaldıktan sonra odama çıkarıldım 1 gece bol ağrılı ve çok acı geçti (tabi ameliyattan çıkar çıkmaz film çekiliyor)

ertesi gün yavaş yavaş kendime geliyordum ki doktorlar toplanmış vucudun platinlere karşı direndiğini kanısına varmışlar vidalarda oynama olasılığı yüksek olabilir diye henüz ameliyat sıcak iken bir ameliyata almaya daha karar verdiler hiç unutmam pazar günü ameliyatane açıldı doktorum tüm ekibini topladı ve 2. ameliyatımı oldum

vs vs

aradan 8 ay geçti çalışırken(pc donanım yazılım işi) kendimi zorlamış olacağım ki platinlerim kırıldı hayyda 3. ameliyat

ondan sonra oldum bitti acılar sancılar derken vs vs platinler miyadını doldurmuştu yani vücudumda klama süreleri 1.5 yıl dı öyle konuşmuştuk operasyondan önce

gel gellim platinlerin sökülmesi çiçin bir ameliyat daha egçirdim ohh be ne güzel kurtuuyorum demirlerden diye seviniyordum 4. ameliyatımda böyle oldu

koca ibr yaz geçirdim ağrı sancı yüzmek koşmak derken eylül 16 da film çekildiğimde omurgamın platinler çıktığı için ve füzyon yapılmadığı için 90 dreeceye yakın tekrardan eprildiğini gördük ve ayağım kısalmıştı ben hiisediyordum ama geçştiriyordum velhasıl

5. ve en büüyk ameliyatı oldum ilk olduğum ameliyat kadar büyük tü bodan boya rot lartakıldı kemikler omurlar donduruldu füzyon yapıldı

iki taraftan da vidalar teller ile omurgam kıskaca alındı anlıyacağınız

ve şimdi ağrı sızı yaşıyorum neyapayım hala eğğrilik var zaten doktorum sıfıra inmeyeceğini söylemişti ama allahaşükür ki yürüyebiliyorum

benim de hikayem bu biraz uzun oldu ama mazur görün

Saygılarımla

slm arkadaşlar
bu ameliyatta ilk önce hastalığın ilerleme durumuna göre değişir. bunun için önce ortopedisyenlerle görüşülür. hastalığın ciddiyetine göre cerrahilerle operasyon uygulanır. teşekkürler.

slm gülcan 83 ben sevinç dun sıtede bı arkadasla konusurken senın capa tıp hastanesınde amelıyat olucanı ögrendm suan bende ortopedı doktoru aradıgım ıcın bana gıttıgın drnın ısmını verirmisin ve seninle msnde konusabılırmıyız kıb gecmış olsun

kızımın skolyoz ameliyatı olması gerekiyor hangi doktoru tavsiye edersisiniz yalnız kızımın bir kanama hastalığı var muhakkak çapada ameliyat olması gerekiyor :(

haluk berk ve can koşay kısıde 1numara ıkısıde benım bızzat doktorum

oncelıkle gecmiş olsun hasan ben kardeş heralde sende benım gıbı doktoru dınlememişsin senın kopyan bende oldu gecmiş olsun

Merhaba herkese...
dun gittigim ortopedi doktoru skolyoz teshisi koyduktan sonra sadece agri kesici onerisinde bulunarak sinir cerrahisine yonlendirdi.. cok ciddi bel ve sirt agrilarim var. Ayni zamanda nörojen mesanem var (idiopatik)
20 derece diye bi rakam telaffuz etti. Ameliyat düşünülemez bir derece. Biz doktorun tavrindan pek bisey anlayamadik. Burada cogu arkadas ameliyatlarini dahi ortopedistlerin yaptigini yazmis. Sorum su ki bu doktor mu bisey bilmiyor? Biliyor da bir sıkıntı olduğu için mi derece düşük olmasına rağmen cerrahiye yonlendirdi ve hicbisey yapmadi sizce ??

Sizin oran cok dusuk ondan yapmamislardir ameliyati nerde oturuyosunuz

Üst Alt