Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Skolyoz için hangi doktor oran ve derece veriyor?

tarhanbey491

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Değerli arkadaşlar bendede skolyoz var ama görmediğim doktor kalmadı. Özelikle ortopedi oranı yok diyor vermek istemiyor. Fizik tedavi de ben ne yapacam Allah için bana yardımcı olursanız sevinirim. Benim yüzde 40 bar ama gönderdiğim de yüzde 37 ye düşüyor skolyoz var oran vermiyorlar bana yardımcı olursanız sevinirim

Panoz kardeşim öncelikle tşkler. Birde skolyoz için hangi doktora gitmeliyim

Hocam fizik tedavi ben veremem ortopedi ye git ortopedi de skolyoz un bir oranı yok . Bir tablo gösterdi skolyoz için gerçekten oran yazmıyordu. Şimdi beyin cerrahi uzmanı gideceğim son şansım.%40 var Ankara'ya gittimde %37ye düşüyor bana 5puan verse tamamdır. Sol göze %32 ve bel fıtığı %8verdi%5e ihtiyaç var. Bana ne yapmam gerekiyor

göğüs doktoru verebilir..solunum yetersizliğinden..

Abicim nasil verniyorlar ya ben aldim skolyozdan yüzde 7 hemde sen baska doktora git derdini anlat

Abim vallahi adamlar beni Deli etti bu arada ben muştayım diyorki tabloda oran yok biz vermiyoruz acaba ben hakem heyetine gideyim

Vallahi piskolojim bozuldu
Ne yapacam bilmiyorum

Peki sizde dereceleri nasıl ölçtürdünüz. Bende film var

Sadece . Birde siz ameliyat oldunuzmu . Benim dereceyi hangi doktor ölçecek

Abi adam bak hakkat ediyor birde. Nasıl yapabilirim bana bir yol gösterebilirseniz çok sevinirim

Abi buraya nasıl yüklenir bilmiyorum

Bana anlattın ben hemen yükleyim

tarhanbey491
Kardeşim vallahi bilmiyorumki bu hastalığa kac puan veriliyor yada veriliyormu tavsiye olarak doktorların hepsini dolaşıp durumunu anlat belki yardımcı olan olur allah kolaylık versin

Üst Alt