Arkadaşlar merhabalar,
Ocak ayından önce başvuramadığım için vergi indirimi ile emeklilik şansımı kullanamadım. Çalıştığım işyeri, emekli çalıştırmıyor diye 1,5 yıl bekledim-olmadım işten ayrılmayı göze alamadım çünkü.. Sonuçta elimde kazanılmış bir hakkım vardı ve en kötü durumda işten ayrılmam gerekirse ondan sonra emekli olurum diye düşünüyordum. Fakat birden yasa değişti.. Ama ne hazindir ki 15 gün önce müdürümden ve iş yerinden onay çıktı bana.. Çıktı-girdi yaparız sana diye.. Belki de bu forumda benim kadar talihsizi yoktur bu konuda.. Sizler de yazarsınız yorumlarınızı fakat....
Asıl sorum şu..
SGK beni hastaneye sevk etti ve durum bildirir rapor için heyete girdim.. Evrak kontrol sistemine baktığımda, Raporum SGK sağlık kurulunda "Gelen evrak işlemde" yazmakta.. Bu rapora ben e-devlet/e-nabızdan henüz ulaşamıyorum. mevcut değil.. Görebilir miyim veya ne zaman görebilirim ?
Skolyoz Röntgen raporunda şunları yazmışlar.. (ortopedi doktoru ne yazdı bilemiyorum.. Sadece röntgen raporu) = Torakal ve lombar düzeyde sağa doğru belirgin skolyoz - açısı yaklaşık 45 derece. Boyundan bele kadar platinler.. ve Torakal kifoz artmıştır.. (Buna benzer yazılar) - platinlerim çok , 4 kez de ameliyat oldum.
Eski raporumda sadece kifoskolyozdan 50 vermişlerdi. - %10 da solunum vermişti.. diğerleriyle toplam 75 olmuştu... (2008 yılında)
Ayrıca bu sefer fizik tedavi de muayene edip hareket kısıtlılıkları yazdı... Sonuç ne oldu bilemiyorum...
Red olursa itiraz süreci vs.. nasıl olacak onu da bilemiyorum..
Cevaplarınızı rica ederim... - 20 yıllık dostunuzdan selamlar size..
@Hkn38,
Merhaba
son durumunuz nedir acaba ?