Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Skolyoz Silahlı Özel Güvenlik olmaya engel midir?

celal32

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
merhaba değerli arkadaşlar bende 29 derece dorselomber skolyoz mevcut özel güvenlik belgesi alamak istiyorum bir engel teşkil edermi ?

silahlı özel güvenlik şartları arasında : kas ve iskelet sisteminde ileri derece hareket kısıtılılığı olmamak diyor sizce bir engel çıkarırmı

celal32

Önemli bir hareket kısıtlılığına neden olmaz ki güvenlik görevlisi olmakta sorun olsun.

Özel güvenlik kimlik kartını yenisine çevirtmek için ne yapmalıyız.

ayDÜNYAvazo...güvenlik eğitimi veren kurslara yazılıyorsun ilk önce,gerekli ders saat eğitimini alıyorsun eğer silahlı ise atış eğitim vs..tamamlıyorsun,sonra belirlenen tarih saat de kursunun da yönlendirmesiyle sınava atış a giriyorsun başarılı olursan o yazıldığın kurs a evrakların geliyor kimliğini de güvenlik şube den alıyorsun işlem tamam kolay gelsin:)...not:22 senelik güvenlik görevlisiydim,şu an hastalığımdan dolayı erken emekliyim..

deathless

Kimliğim var yeni çıkan kimliklerden çıkartmak istiyorum.
Eskisini değiştirmek istiyorum.

güvenlik şubeye gidiyorsun o işlemler için oturduğun ildeki..

Evrak falan istemiyorlar mı?
Eski kimlikten başka?

eski güvenlik kimliği t.c kimliği yeterli diye biliyorum..

Üst Alt