Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Skolyoz tedavisinde alternatif tıp, bioenerji tedavisi veya bitkisel ilaç çözüm olabi

vision

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
sevgili arkadaşlar LÜTFEN SONUNA KADAR OKUYUN. SAÇMA DİYE KESMEYİN.

skolyoz ve omirilik rahatsızlıkları üzerine tedavi araştırmalarım devam ediyor...

bir arkadaşımın tavsiyesi ile kesinlikle inanmadığım ve cerrahi tıbba olan inancım ve güvenim olduğu halde, 9 yaşındaki kızımı bioenerji uzmanına tedavi için götürdüm.

bir araştırmamda bioenerji üzerine oldu. bir bio enerji uzmanına kızımı götürdüm. muyene edildi ve aldığım cevap şu şekilde oldu. dedi ki:
"benim bio enerji gücüm senin anlıyacan şekilde anlatayım 10 seviyesinde. omirilik olduğu için korkuyorum. ben bu çocuğa hiç bir şey yapamam. düzelteyim derken çocuğa zarar verebilirim. eğer kamburluk olsaydı ben bu kamburluğu 5-6 seansta çeşitli bitkisel krem desteği ilede düzeltebilirdim. eğer kemiklerde kırılma falan olsaydı ben kırık kemiği 2-3 dakikada kaynatabiliyorum. ama bu çocuğa hiç bir şey yapamam "

-peki cerrahi ameliyata ne diyorsun! dedim. dedi ki: "cerrahi amliyatı kesinlikle tavsiye etmiyorum. çocuk 9 yaşında şimdi ameliyat olacak düzeltilecek 13-14 yaşlarında çocuk büyüdüğünde tekrar bir ameliyat daha gerekli 20-22 yaşlarında yeni bir ameliyat 30 yaşlarında bir daha ameliyat çocuğun hayatı ameliyatla geçer"

ve kendisinin tavsiyesi, "azerbeycan bakü'de Çimnaz hanım isminde 60 yaşlarında bir bayan var bunun gücü benden daha az 6 seviyesinde ve bu kadın gücünü çok iyi kullanabiliyor ve benden daha tecrübeli daha bilgili dünyanın her tarafından hastaları var bu kadın bu çocuğu tedavi edebilir diye düşünüyorum eğer bu tedavi edemezse o zaman cerrahi ameliyat yaptırın"

azerbeycan bakü'deki çimnaz hanıma ulaştım, durumu anlattık. dinledi. "çocuğu görmeden kesin birşey demenin çok doğru olmadığını" söyleyerek "yüzde doksan oranında birşeyler yapabileceğini" söyleyerek bize ümit verdi.
"12-15 seansta bir düzelme olabilir"miş.
kendisine masraflarını karşılayabileceğimi ve türkiye davet edersem gelip gelemeyeceğini sorduk. kendisi hiç bir ücret istemedi ve "sadece uçak biletimi almanız yeterli, bir ücret istemiyorum, benim bu gücüm tamamen allah vergisi. allah rızası için ben bu işi yapıyorum ücret almıyorum" dedi.

ben yazının başındada belirttiğim gibi bu tür tedavilere fasa fiso diye bakıyor idim. ama ilk görüştüğüm bio enerji uzmanının anlatımları ve izlettikleri videolar beni etkiledi.
sizlerde televizyonlarda görmüşsünüzdür hani şu şiş saplayan kılıç batıran bir tarikat var. adamlar koskoca kılıcı karın göbek bölgesinden saplıyor ve bel bölgesinden çıkartıyor sonra eli ile kılıcın saplandığı yeri ovuşturuyor; sıvazlıyor hiç bir iz kalmıyor.

başka bir izlediğim videoda adam avucunun içine tabanca ile ateş ediyor. el deliniyor. kemik sinir damar ne varsa parçalanıyor elin ortasında koca bir delik sonra aynı şekilde ovuşturarak sıvazlıyarak sanki hiç bir şey olmamış gibi normale çeviriyor. bunları izlediğimde sihirbazlık gösterisi gibi geliyor insana. ben inanamadığımı söylediğimde istersen deneyebiliriz biz çok inanmayanı tedavi ettik dediler. bu bir allah vergisi herşey allahtandır. allah diledikten sonra olmayacak birşey yok dediler.

bunları gördükten ve duyduktan sonra kafam karma karışık oldu. cerrahi müdehale mi? böyle bir tedavi mi? aslında bana göre böyle bir forum açılması ve böyle bir soru sorulması bile saçma ama hiç bir şey imkansızda değil.

arkadaşlar yardım edin. tavsiyede bulunun. fikirlerinizi düşüncelerini paylaşın.

siz site üyeleri arkadaşlarım bu konuda bilgi sahiplerisiniz benimle paylaşacağınız tecrübe ve bilgilerinizi hocalara sormam gereken sorularınızı benle paylaşmanızı rica ediyorum.

Giriş olsun dite not düşeyim: O size izletilen videoların hepsi, hepsi, hepsi ama hepsi yalan! Hepsi ilizyon. Öyle videolar var ki, izlerken parmaklarıyla karnına giriyor, içerden barsakları çıkarıyor, sonra yine yerine koyuyor ve sonra iz miz yok karında :) Aynı şeyi akvaryuma, duvara yapan ilizyonistler var. Videoları bulursam buraya aktarırırım...
Tekrar edeyim, hepsi, hepsi, hepsi, ama bir tanesi bile istisnasız hepsi yalan ve ilizyon. O videoları hastalığa çare arayan insanlara izletiyorsa birileri, bence kelimenin tam karşılığıyla şarlatandır!

Dediğim gibi, bu giriş mahiyetinde olsun... Biyoenerji ve skolyoz tedavisine dair tecrübesi olan arkadaşlar varsa, önlerini kesmiş olmamak adına şimdilik susayım...

Adam metal parayı yutuyor, sonra kolunu kesip parayı kolundan çıkartıyor: video
Adamı ikiye kesiyor, sonra kesik adam dans ediyor: video
Bu da çılgın bir kesme numarası: video
Bu Criss Angel'ı o videoları izlettiren biyoenerziciye de göstermek gerek! :)

Bu da akvaryuma elini sokan adam (akıl almaz)!: video

Yani izlediklernize inanmayın :) Ve buna benzer videoları tedavi gibi yutturmaya çalışanlarla da muhatap olmayın. :)

paylaşımların için teşekkürler oturan boğa

konu sağlık olunca akan sular duruyor.inanılmaması gereken şeylere bile insanlar umut bağlayabiliyor. eğer ortada riskte yoksa insanlar ne kaybedeceğiz ki deneyelim diye umutlanıyor.

benim umutlanmam ise ortada para talebi olmayışı.
kadın azerbeycandan gelecek seansları uygulayacak 20 gün misafirim olacak ve tekrar hiç bir ücret alamadan gidecek.

bu olay sırttaki kamburluğu düzeltiyor mu mesela ameliyat olan birisinde kambuluk kalınca bu tedavi yöntemiyle iyileşme ihtimali var mı?

Ah be dostum, bakma sen onların öyle parasız gelecem/yapacam dediklerine. Geldiğinde görürsün, ne bahanelerle ne paralar sızdıracak senden, ve sen aracılığınla kaç çaresiz-müşteri daha düşürecek tuzağına. Göreceksin. Bir müsibet bin nasihattan avladır... O kadar çok duydum ve tanık oldum ki bu tür dolandırıcılara... Biz omurilik felçliler ve bir de kanser sorunu ile uğraşanlar bu dolandırıcıların ilk müşerileriyizdir hep!
Dünyanın saylı profesörlerinden biri 1 değil, 2 değil, 3 değil, tam 4 ameliyatla ancak düzeltebileceğini (o da ne kadar düzelir bilinmez) söylerken, her bir eğim için vidalar ve platinler gerekliyken, bir milimlik sapmanın dahi belki yaşamsal riski varken; kalkıp da neydüğü belirsiz biri tarafından biyoenerjiyle düzeltilebileceğine inanmak, ancak çaresiz kalan bizlerin akıl tutulmasıyla mümkün.
Ben senin yerinde olsam, o dangalağı çocğumun 1 km yakınına bile sokmam. Şimdi sana zararı olma gibi gelebilir, ama emin ol çocuğunuzun üzerinde de sizin üzerinizde de psikolojik ve sağlık açısından (maddiyatı söylemiyorum bile) büyük zararı olacaktır. Her şeyden önce çocuğunuz böyle dolandırıcılara alet olup umudunu yitirecek...
Ama yukarıda da dedim ya, ben ne dersem diim, siz bildiğinizi yapacaksınız. Bu hep böyle olmuştur... Sonunda 100 milyarınızın gideceğini bile söylesem size, biliyorum ki bu tuzağa düşeceksiniz. Ama olsun, ben yine de kulağınıza su kaçırayım... Sizden tek tek tek bir şey rica edebilirim sadece. Ne olur o dangalak evinize geldiğinde ortalıkta değerli hiç bir şey bırakmayın ve paranızın olmadığını her fırsatta belli edin. Yani en azından doğrudan soyamasın sizi. Ve daha da önemlisi, lütfen o kişi size geldiği günden itibaren her gün ya bana e-mail atarak ya da bu foruma bir günce başlığı açarak, o kişinin çocuğunuza ne yaptığına ve sizden ne istediğine dair tüm bilgileri yazın (ör: saat 9'da 20 dakka boyunca çocuğu yatırdı, şöyle şöyl yaptı.. Bugün Azerbaycandaki çocuğunu fidye için kaçırmışlar, oraya gitmesi gerekiyormuş. Tam da sizin tedaviniz ilerleyecekken çok üzgünmüş, ama çocuğ için para bulması gerekiyormuş. Ve sizden asla kabul edemezmiş, lütfen ısrar etmeyinmiş... vs.vs.vs.)

Ve redkit kardeşim, biyoenerjiyle kambur düzeltecek adama peygamber diye tapacak milyonlarca insan olur. Sence bu adam neden peygamberliğini ilan etmiyor? Neden dünyada hala yüzbinlerce kambur veya bedensel engelli var? Sakın bu ilizyonist-videocu-biyoenerjici uyanık sahtekar olmasın?

Not: söylememe gerek var mı bilmiyorum ama, yine de söyleyeyim: ne vision'un bahsettiği biyoenerjiciyi tanırım ne de Azeri'yi. Ben ortaya konuşuyorum...

bu başlığı açmamız insanların bilinçlenmesi açısından iyi oldu diye düşünüyorum.

site üyelerinden herhangi bir rahatsızlık için bioenerji tedavisi gören ; bilen ; tecrübesi olanlar varmı acaba. olumlu yada olumsuz birşeyler paylaşılmalı.

ben kızım konusunda kararımı verdim.modern ve teknolojik tıpla tedaviye başlıyacaz.

Bu işler dokunmayla falan olacaksa ben elletmeye hazırım :lol: :lol:

Bülent'in söylediklerine katılıyorum. Bencede uzak durun. Giden param olsun denilebilir belki ama burda sağlık söz konusu. :wink:

sevgili arkadaşlar

özel mesajla bana destek olan başta oturan boğa; ve yusuf islam ,selenhnm, lakoste, hayat76 , aylin20 , mustican , musty ,gülümse , sultans.... gibi diğer ismini yazamadığım tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

hiç biri de bio enerji ve alternatif tıpbı tavsiye etmiyorlar. :lol:
bu skolyoz konusunda tecrübeleri olan arkadaşlar birebir skolyozu yaşadıkları halde bio enerji ve alternatif tıbbı tavsiye etmediklerine göre bizim tedavilerimizde her zaman modern ve teknolojik tıbba güvenmemiz gerekiyor.başka tedavi yöntemlerinde çaresizlikten dolayı çare aramak doğru olmayacağı gibi kendimize vereceğimiz zararlara bile yol açabilir.vesile olabilir.

bende sızle skolyoz konusunda bı tecrubemı paylasmak ıstıyorum....

ben konya da yasıyorum.burda bı masaj yatagı tanıtım salonu war.gecen yaz skolyoz konusunda amelıyattan wasgecmıstım.yazılarımı okuyanlar da bılırler... sımdı ıı yım amelıyat tan was gectım.ınsallah gerekmedıkce de olmucam...

neyse dönelım gecen yaza... cewrenın we annemınde orayla olan ılgısı alakası we bana kızım gel bak senı de götüreyım cok ii..her derde dewa demesıyle bı gun gıttım.orda bı masaj yatagı war.bu yatak uzak dogu da (tam hatırlamıorum kore ya da cın olması lazım) bır adamın bulusuymus.yeşim taşlarıyla ısın tedawısı...dogal bı taş bu arastırdım yesım tasını ..... yataga yesım tasları yerleştırılmıs.yattıgın zaman mekanızma calısmaya baslıyor we boyun kemıgınden baslayarak bölge bölege,belılı surelerle we aralıklarla ayak bılegıne kadar masaj yapıyor....

oraya ılk gıttım görewlı kısı geldı basucuma oturdu ben yatakta yatıyorum....
anlatmaya basladı.her derde dewa kalp hast., mıgren,romatızma,tansıyon,pankınson bıle...ws ws... neler beler yanı grıp olsan ona bıle care dedı kadın!

ılk basta asla ınanmadım guldum gectım.dıorkı görewlı ılk masaj seansına baslandıgında agrılar baaslar wucutta.cunku wucut ısınların etkısıyle tedawıye cewap wermeye hazırlanır dıor...

7 gun falan dewamlı gıttım.bı ucret ödemedım cunku yatgın fırması ıcretsıoz tanıtım salonu olarak acmıs orayı.. fakat ıstersen masaj yatagı satın alabılıyorsun..

ordakı dıer hastalar tabı herkes baska baska hastalık sahıbı... dıorlarkı ben buraya 2 yıldır gelıorum senın gıbı bı amca wardı geldıgınde sırtı egıktı yürüyüsü bıle bozuktu kalktı gıttı düzeldı dıorlar.. görewlı de aynı sekılde skolyoz hastası olan 1 gencın de duzeldıgını söyledı....

aslında hersey olumluydu.ama kafam karısıktı.asla ınanmadım basından berı.1 hasta seansa katıldım we bıraktım.bılmıoyrum ne derece olumlu bı yöntemdır...?? acaba seanslarda duzelır sora ılerde takrar egılme olur mu dıe dusundum..... sonra ızmır e doktoruma gıttım.egılmendekı ılerleme durmus.gelısımını de tamamlamıssın bu yuzden bı sorun yok senın ızın artık ılerleme olmaz!dedı we arkasını da aramadım... ama onca ınsan yalan söylemez heralde... ınanmıyorum ama bı arastırsın skolyoz hastaları!!!

MASAJ YATAGININ ÜCRETI DOLAR A ENDEKSLI GECEN YAZ 4.75 BIN YTL DI..(ESKI PARAYLA 4 MILYAR 750 MILYON.....) BU YIL NEDIR BILMIOYRUM..

ARASTIRMA YAPMAK ISTEYENLERE; TAM WEB SITESI ADRESINI KAYBETTIM AMA GOOGLE A 'CERAGEM MASAJ YATAKLARI ' YAZARSANIZ BI INCELEME YAPANILIRSINIZ...

HERKESE GECMIS OLSUN (özellıkle vision sana arkadasım..)

saglıklı we mutlu gunler :wink:

bio enerji uzmanlarının işimidir bu skolyoz tedavisi veya kuyruk sokumu tedavisi. düşmeden kaynaklanan vakkalarda kuyruk sokumunu düzelten kişiler var. , eğer bu bu şekilde düzeltiliyorsa neden tıpta doktorlar bu yöntemleri kullanamıyor . ya da ayak çekme uygulanayanlar var diye biliyorum. ne tür zararlar meydana gelebilir bu tür uygulamalarda bence halkımız hala bu tür yerlere gidiyor o nedenle bence sakıncalarından bahsetmekte yara var. düzeldim diye düşünürken bir de tamamen kötü olmak söz konusu.

Bir yakınım sert zemine düştükten sonra kuyruk sokumunu zedeledi. ve doktora gittiğimizde direk filme yönlendirdirler filme baktılar zedelenme oturma simidi ve krem birkaçta ağrı kesici verdiler . Ancak ağrı geçmedi. alternatif yöntemler den faydalanmak sizce doğru mu ? Ne kadar doğru sakıncaları bilen hiç mi yok

Merhaba,
Annem 10 yıldır cerebeller ataksi ve ALS hastası. modern tıbbın bugün için hiçbir şey yapamadığı iki hastalık bir arada seyrediyor. hal böyle olunca biz de neler neler denedik. ilk maceramız akupunkturdu. annem 40 gün istanbul çamlıcada bulunan özel bir hastanede yattı ve kendisini büyük oranda iyileştireceğini söyleyen bir doktora kendini emanet etti. 40 gün doldu, sonuç sıfır
ikinci maceramız bioenerji oldu. çeşitli dönemlerde ankarada bir beyden önce yerinde sonra uzaktan bioenerji aldı, sonuç sıfır
üçüncü maceramız annemlerin gittiği kaplıca devremülkündeki bir herbalist ile oldu. babamdan abuk subuk şeyleri bir araya toplamasını istedi, bunlardan garip ilaçlar yaptı falan, netice yine sıfır
dördüncü maceramızda ışın tedavisi adında bir tedavi ile oldu, yine bir kucak para, beslenen umut ve yine koca bir hiç ve hayal kırıklıkları
beşinci olarak manisa'da sülükle tedavi yapan bir adama gittik. o merkeze gelenler bir sürü iyileşme hikayeleri anlatıyorlardı. o kadar ikna olduk ki, 90 db işitme kaybı olan yeğenimde bile binbir umutla tedaviye başladık. ablamlar bu arada yeğenimle aynı durumda olup da iyileşen bir çocuğun ailesi ile irtibat kurdurlar. aile de iyileşmeyi onayladı. biz yeğenimde hiçbir sonuç alamadık ama annemde küçük bir miktar düzelme ve hastalığın seyrinde bir miktar yavaşlama görüyoruz. tabii bu son derece subjektif birşey, çünkü hastalığın ilerleme hızı zaten nesnel olarak ölçülebilir birşey değil ki önce ve sonra karşılaştırması yapalım. ama sülük tedavisi bir miktar faydalı oldu gibi hissediyoruz.
bu arada sayısını hatırlamadığım kadar yağlari otlar bitki çayları şunlar bunlar denendi. hani her gün televizyonlara çıkıp her hastalığa bir reçete veren şarlatan herbalistler var ya, anacığım çaresizlikten her duyduğunu denemek istedi, biz de kırmadık
netice itibarı ile benim düşüncem modern tıp dışında iyileşme vaad edenlerin size sunabilecekleri tek iyileşme ruhsal olur, o da karşınızdakine çok güveniyor ve yönteme inanıyorsanız. bunun dışında fiziksel bir etki yaratabileceklerini düşünmüyorum ve gerçekten iyi niyetli olan bir ikisini tenzih ederek hepsinin umut taciri olduğunu ve bu işi para kazanmanın kolay yolu olarak gördüklerini düşünüyorum.

merhabalar benimde nisan ayında 10 yaşını dolduran bir kızım var.kızım 9,5 yaşında iken öne eğilme testi ile sağ tarafının sol tarafına göre biraz yüksek olduğunu gördüm. hemen doktora götürdüm. 10 derecenin altında skolyozunun olduğunu ve sırt kaslarının güçlenmesi gerektiğini öğrendim.30 ekimden itibaren çok araştırarak bulduğumuz fizyoterapistimize gidiyoruz.günde 2 kez olmak üzere her biri 40 dakika kadar süren eğzersizlerimizi yapıyoruz 6.ayımız dolduğunda ikinci rontgenimizi çektirdik. birinci rontgenimizde 8-8 olan S şeklindeki skolyoz ikinci rontgende 5-8 olarak değişmişti..
biz aynı azim ve inançla eğzersizlerimize devam ediyoruz ve ALLAHIN izni ile ameliyata gerek kalmadan İnşallah bunu atlatacağız..umarım hepimiz bu süreçi başarıyla geçeriz.

ßende bu tür uygulamaların gerçek olacağına pek ihtimal vermiyordum,kendimde bu enerjinin olduğunu öğrenene kadar..9 ay oldu bunu fark edeli,öncelikle kendimde denedim, daha sonra oğlumda derken ağrısı olan yakınlarıma uyguladım,sonuç şaşırtıcı oldu,bioenerji tüm canlılarda olan yaşam enerjisiymiş, bu enerjinin fazla olduğu kişilerde bazı hastalıklarda uygulama yapabiliyorlar..

Merhaba. Umarım siz kızınız için herhangi bir cerrahi yönteme başvurmadan yetişebilmişimdir cevap vermekte. Bende kifoskolyozlu biri olarak yaşadıklarınızı az çok anlayabiliyorum. Bio enerji konusunda bende güzel şeyler duydum hatta arkadaşlarımdan biri gitti gördü ve kesinlikle tavsiye etti. Ki ben ameliyat olduğum halde daha iyi olabilir miyim diye yeni yöntemler arıyorum. Ama kesinlikle cerrahi yöntemlere başvurmadan. Omiriliğimden 3 kez ameliyat geçirdim. 2 ameliyatı nörolojide 3. sünü ise ortopedi den geçirdim. Şu an ki aklım olsa olur muydum ameliyat . Hiç sanmıyorum. Ameliyatım başarısız mı geçti. Kesinlikle hayır. % 80 başarı oranı ile hala biraz eğiklikle ucuz kurtulduğumu düşünüyorum. Neyse gelelim sadete. Çocuğunuz çok küçük. Benim de doğuştan bu sorunum varmış ama ailem yeterince ilgilenmediği için 26 yaşında bu ameliyatlara giriştim ve şu an 32 olarak yazıyorum size. Ailemin ilgisizliği beni üzerken aslında iyi bile yapmışlar diyorum şimdi. Eğer o zamanlar ameliyat olma yoluna gitseymişim kimbilir neler gelecekmiş başıma. Hastanede gördüklerimden dolayı böyle söylüyorum. Neyse asıl geleceğim yer kızınızın sorunu asıl nereden kaynaklanıyor. Skolyozu var tamam ama skolyozun kaynağı ne. Omiriliğin içinde mi sorun var ? Benim mesela omiriliğim ayrıkmış. Ben sadece dışarıdan eğriliğini ve kamburluğunu takıyorken asıl bel kısmında omirliğin içinde sorun varmış. Diastometamyeli tanısı kondu ve nörolojide iki ameliyat geçirdim 5 ay arayla. Neyse ameliyat olmasında sakınca yoktur raporu aldım nörolojiden ve ortopediye adımımı attım. 17 tane vida takıldı yani platin. Sorunum var mı kesinlikle hayır. Süperim ama bunu neye borçluyum. Spora. Önce yüzmeyle ayağa kalktım ve sonra masa tenisi, egzersizler derken şimdi pilatesle tanıştım. 3 aydır gidiyorum ve keşke ameliyat olmadan önce teknik olarak yüzseydim, pilates yapsaydım ve en sonunda ameliyat olmaya karar verseydim diye çok hayıflandığım oldu. Size tavsiyem cerrahi yöntemlere başvurmadan önce yapılabilecek herşeyi yapın ondan sonra ameliyat işlerine kalkışın. Hayatın her aşamasında spor yapmak gerek diyorum ama omiriliğinde sorun olanlara kesinlikle ve şiddetle yüzmeyi öneriyorum. Doğru sporun yenemeyeceği rahatsızlık , hastalık yok diyorum başka da bir şey demiyorum. Sormak istedikleriniz varsa mail atabilirsiniz.

arzu hanım çok geçmiş olsun. Özel mesaj attım size bakabilir misiniz?

merhaba;

kızım 3 yaşında ve kalp amleiyatları oldu genetik olarak bu şekilde doğdu şuanda skolyoz teşhisi konuldu ve bu çocuğumun bu kadar ameliyatları kaldırmaz endişesindeyim sizden bionerji için azerbaycanda olan kişiye nasıl ulaşabilirim 4 göz cvbınızı bekliyoreum

Merhaba,
Bioenerjinin olumlu yada olumsuz hiç bir sonucunu görmedim.
Bence kulaktan dolma bilgilerle küçücük kızınızı bilmediğiniz insanlara emanet etmeyin.
Ama derseniz ki daha 3 yaşında ameliyat yerine bir umuttur gidelim görelim yapmadık demeyelim!
Bu Azerbaycan Bioenerji sitesi
Bioenerli =Şifa Enerjisi
Ve siz Türkiyedesiniz sanırım.
Diğer İllerde de mevcut ;
Biyoenerji Uzmani | Erol KONUK

V
e çok geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim.

çok teşekkür ederim dönüşleriniz için; kızım doğumsal kalp rahatsızlığı iledoğdu iki ameliyat geçirdi be bir sene sonra bir tane daha tam düzeltme ameliyatı olacak; iki gün önce masaj yaparken farkettim skolyozunu drlarda doğruladı 3 yaşındaki çocuk için napabilirim drlar 9 yaşa kadar bekleyeceğiz diyor ya o zamana kadar eğilir ise ben kızımı 4 üye nasıl ameliyat ettirebilirim :( doğumsal olarak genetik rahatsızları kalp ile birlikte bu hastalığı doğrudu şuan tedavisi nasıldır nası çocuğumu tyoplarım inanın bilmiyorum drlar ölür bile dedi iki gündür yedimi içtimi bilmiyorum ; bionerji yönetimi nsasıldır çare arıyorum eğilmesini nasıl durdurabilirim napim arkadaşlar

SpineCor diye bir ürün var bebeğinize sürekli bunu sarabilirsiniz.
Bir de şiddetle yüzmeyi öneririm.Yüzme kursuna yazdırın.
Doktor tavsiyesiyle skolyoz egzersizleri önerisi alın.
Bebek için hangileri uygundur tam olarak bilemem ama skolyoz egzersizlerinin başında yüzme var.Bebeğiniz için iyi olacaktır diye düşünüyorum.
Doktor kontrolüyle de sürekli egzersiz yaptırın.

Bu linkte de skolyoz hakkında bilgi var.
http://www.engelliler.biz/forum/sag...z-egzersizleri-korse-ve-egzersiz-cerrahi.html

Ve burada da bilgiler mevcut.

http://www.engelliler.biz/forum/sag...i-oglumun-hayati-benim-kararima-mi-bagli.html

Allah yardımcınız olsun.

Eger böyle bi tedaviyle gecicek olsa doktorlar yillardir okuyup arastiriyor daha egzersizin bile kesin cozum olmayan hastaligi bu kadar kolay dokunmayla gecicek olsa insanlar neden senelerini harcasin oyle degil mi :) aman sakin hata yapmayin cocugun basi yanmasin daha cok yanlis dokunuslarla kandirmaca bunlar :)

Merhabalar banada diastometamyeli beraberinde gergin omurilik ve skolyoz teshisi konuldu doktorum ayrı ayrı ameliyat olmama gerek olmadigini ikisini birlikte yapacagini soyledi sizinki ayrı olmuş anladigim kadarıyla ne düşünüyorsunuz nasıl geçti ameliyatlar bana bilgi verebilirmisiniz..

Üst Alt