Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Skolyoz ve askerlik..? [Soru]

Hasanben

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Bu konuda ki görüşleriniz fikirleriniz duyumlarınıoz nedir beyler bayanlar

acil cvp isitoyrum yarın heyete giricem kurul toplanıyor muayanelelerim bitmek üzre

sizce çürük alıcak mıyımm??
ayağımda kısalık
göğsümde çıkıntı
sürekli yorulma hissi
platinler çiviler vs
5 ameliyat geçirmiş biri olarak soruyorum

biliyosunuz dr ların verdiği kararları mahkemeler bile bozamıyor

Beni aydınlatırsanız sevinirim

Bence mutlaka askerlikten muaf raporu alırsın. Askeriye ne yapıp yapamamaktan ziyade, şekilcilik şablonuyla bakar her şeye. "Taşş gibi bi erkek" değilsen, beğenmezler! Yapıştırıverirler adama "çürük" etiketini.

Bu "çürük" lafına da bi gıcık oluyorum ki.. :)

saolun görüşünüz için bende öyle diyorum almamaları lasım

dostum banko gitmezsin üzülme..:))
beni bile almadılar o kadar da istedim...:))
hayırlısı ne ise o olsun..

hıhı anlıyorum hayırlısı görücez kısmetse yarın

bülent bey çok güldüm cevabınıda hehe çürük ha işlerine geldiginde çürük oluruz ama bi hakkımızı talep ettigimizdeyse bin dereden su getirirler

dostum bir ameliyat bile olsan askere almazlar. onun için üzülme. zaten almamışlar. saygilar

Aman almasınlar :D zaten oturanboğanın dediği şekilcilik işi bunlar :D

arkadaşlar bendeki skolozun derecesi 11.sizce benim askere alımama gibi durum sözkonusu olurmu?

Atakan, bence almazlar askere. Muayenede dimdik değil, eğirilik gürülecek şekilde dur... Askere gidersen bedenen (ve moral olarak) çok bunalırsın.

hocam haklı askerlikte skolyozun o yorgunluk ve şartlar gereği artış gösterebilir

Üst Alt