Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Skolyoz ve bacak kısalığı için yüzde kaç oranında rapor alabilirim?

reyyansu

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
% 55 skolyoz ve 6 cm kısa ayağa özürlü raparu kaç ta kaç olur bilgisi olan yanıtlarsa sevinirim

63 derece skolyozum var 3,3 cm kısalığım var 45 derece raporum var

Ek olarak, özellikle skolyoz için belirleyici olan şey solunum fonksiyon testiymiş...

bendede 48 derece skolyoz,3 cm ayak kısalığı ve sinir sıkışması var %40 oranında rapor alabilirmiyim?

benim skolzum kaç derce olduğunu bilmiyorumm ama baya ileri 52 derce raporum var

yabangülü89 mümkünse eğer sizin skolyozunuz kaç dereceydi %52 rapor alabildin yazabilirmisin skolyoz dereceni?.benimki 48 derece skolyoz sol ayağımdada 3 cm kısalık var bende rapor için başvurdum çarşamba günü kurula gircem.hiç bi bölüm puan yazmadı henüz hepsi heyette yazacaz dediler etimesgut devlet hastanesi.

Sayin oturan boğa ben memurum .Kizim dogustan skolyoz hastasidir.bu yol 10 yasinda ameliyatı oldu.ayrıca bacaginin birisi de 7 cm kısa.Doktorumuza rapor alabilirmiyiz dedim .gelin dedi.gittik %42 özürlü raporu yazdilar.Ben bu raporla ne gibi haklara sahip olabilirim.Ayrica bu raporla elde ettigim haklar ne zamana kadar gecerli.Kizima gelecek yil iluzarov yontemiyle bacak uzatma yapilinca bu raporu degistirmem gerekir mi.Eger elde edecegim haklarim olursa ayak uzamasi yapilinca bunlar elimden alinir mi.Ayagim duzeltilse bile skolyozum var.şu ana kadar hicbir yere basvurmadim.Neler yapmaliyim .tesekkur ederim.Ayrıca bu platformun her yerinde olmanizda sizi benim için değerli kiliyor.

Üst Alt