Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Skolyoz ve bacak kısalığı için yüzde kaç oranında rapor alabilirim?
yabangülü89 mümkünse eğer sizin skolyozunuz kaç dereceydi %52 rapor alabildin yazabilirmisin skolyoz dereceni?.benimki 48 derece skolyoz sol ayağımdada 3 cm kısalık var bende rapor için başvurdum çarşamba günü kurula gircem.hiç bi bölüm puan yazmadı henüz hepsi heyette yazacaz dediler etimesgut devlet hastanesi.
Sayin oturan boğa ben memurum .Kizim dogustan skolyoz hastasidir.bu yol 10 yasinda ameliyatı oldu.ayrıca bacaginin birisi de 7 cm kısa.Doktorumuza rapor alabilirmiyiz dedim .gelin dedi.gittik %42 özürlü raporu yazdilar.Ben bu raporla ne gibi haklara sahip olabilirim.Ayrica bu raporla elde ettigim haklar ne zamana kadar gecerli.Kizima gelecek yil iluzarov yontemiyle bacak uzatma yapilinca bu raporu degistirmem gerekir mi.Eger elde edecegim haklarim olursa ayak uzamasi yapilinca bunlar elimden alinir mi.Ayagim duzeltilse bile skolyozum var.şu ana kadar hicbir yere basvurmadim.Neler yapmaliyim .tesekkur ederim.Ayrıca bu platformun her yerinde olmanizda sizi benim için değerli kiliyor.