Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Skolyoz ve Güvercin Göğüs için korse..?

klm4

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Bundan 2 yıl önce skolyozum olduğunu gördüm. Birkaç ay sonra doktora gittiğimde skolyozumun başlangıç seviyesinde olduğunu, derecesinin çok olmadığını ve ameliyat gibi tedavilere gerek duyulmadığını belirtti. Sonra bir doktora daha gittim o da fizyoterapi ile geçebileceğini söyledi, egzersiz yaptım ayrıca. Fakat herhangi bir düzelme yok vücudumda.

Sol göğüs kafesim diğerine göre çıkık konumda ve iman tahtasında ufak bir deformasyon var. Önceden gittiğim 2 doktorada korse tedavisini sordum, büyüme çağındasın(18) korse kesinlikle kullanma dediler. Fakat internetten baktığım asıl büyüme çağında olanlara korse önerdiklerini gördüm. Hastalığımın büyük bir şey olmadığının farkındayım bu sebeple ameliyata sıcak bakmıyorum ama korse tedavisine yakınım. Siz öneriyor musunuz? Eğer öneriyorsanız İstanbul yakınlarında bildiğiniz iyi bir doktor var mı?

Korse olayı hakkında bilgisi olan yok mu? Benim için çok önemli bir konu. Bilgisi olan varsa cevap bekliyorum.

benim kalça çıkıklığından dolayı skolyozum var sizin gibi başlangıç seviyesinde ve bana da önermediler .. Çünkü ciddi anlamda sol tarafta olduğu için organlara baskı uyguluyor.

Üst Alt