Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Skolyoz ve İş Hayatı deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

muzzo22

Yeni Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
Merhaba, şu anda bir kamu kurumunda görev yapıyorum. EKPSS kapsamında atanmadım. Normal bir şekilde memuriyete giriş yaptım. Girişte detaylı bir sağlık raporu istenmediği için herhangi bir sorun olmadı. 44 Derecelik skolyozum var. Bu sebeple askerlikte muaf oldum. Aynı zamanda Elektronik Mühendisliği mezunuyum. Kamudan istifa edip kendi alanımda bir işte çalışmayı düşünüyorum. Bu noktada bu skolyoz derecesiyle özelde çalışmakta sıkıntı yaşarmıyım. Benim durumumda olup özelde iş bulmada, iş bulduğunda ise alınan sağlık raporlarında sıkıntı yaşayan arkadaş var mı?

Deneyim ve yorumlarınız için şimdiden teşekkür eder hepinize sağlıklı günler dilerim.

Rapor alıp kendi alnınızda engelli kadrosunda girebilirsiniz.

Ben daha çok özelde çalışanların görüşlerini istiyorum doğrusu. Rapor aldığımda %40 ve üstü bir rapor alamıyorum. Skolyozlu olarak özelde çalışmak bir problemmidir? Bu şekilde bir yerde çalışmak sağlık raporunda sorun çıkartır mı?

Üst Alt