Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Skolyoz ve Pes Cavus sorusu olan varsa deneyimlerimi paylaşabilirim

haso66

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
21 yaşındayım skolyoz amaliyatı olalı 4 yıl oldu ayaklarımda pes cavus vardı sağ taraf 2 yıl sol tarafa 1 yıl oldu sorunuz varsa elimden geldiği kadar tecrübelerimi paylaşa bilirim :D

43 yaşındayım çocuk felci rahatsızlığına bağlı skolyoz ve Peskavus sendromu var sol ayağımda iyice belirginleşmeye başladı ve yan basmaya başladım bunla ilgili doktora gittim fakat ayağındaki yan basma durumunun skolyoza bağlı olabileceği teşhisi kondu skolyoz ameliyat olmam gerektiği söylendi bana fakat da çok riskli bir ameliyat olduğunu bildiğim için baya bir araştırmalar içerisindeyim önce Kamil Çağrı Köse hocama göründüm skolyoz konusunda çok iyi olduğunu söyleyenler var daha sonra Ankara'da muharrem yazıcı beyefendiye göründüm ve Baltalimanı hastanesi nde ali önere göründüm fakat bunların hemen hepsi farklı şeyler söylediler kimi bir süre izlemekten yana kime daha fazla ileri gitmeden daha fazla yaşın ilerlemeden ameliyat oldum şeklinde yaklaşıyor meseleye en kısacası kararsızım siz beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim

Bende 17 yaşındayım 33 derece skolyozum var korse kullanmıyorum ameliyatıda ailem istemiyor ne yapmalıyım senin derecen kaçtı sizce derecem daha da artar mı?

Seyda Tasdan

ayni senin gibi benim cocukta 16 yasinda 35 derece skolyozum var. Ne yapacagimi sasirdim.. Lütfen yardim bilen Arkadslar.

skolyoz ameliyatını nerede hangi doktora oldunuz ve sonuç nedir olalımmı yani ameliyat benim skolyoz sanırım ilerlemiyo

GAVS'IN EVLADI istanbul Emsey hospital Şevki Erdem, İstanbul Maltepe ünv Nurullah Ermiş bu dr mail yada msj yoluyla ulaşabilirsiniz...

Üst Alt