Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Skolyoz ve spor..?

Beste53

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Skolyoz ameliyatından kaç ay sonra spor yapılabilir yada şöyle sorayım ameliyattan sonra spor yapan var mı?? Bu konu beni çok ilgilendiriyor bilgisi olan varsa paylaşabilir mi benmle..

Bende skolyoz hastasıyım 5 defa ameliyat oldum ama en az 1 sene sonra yapmalısın bence

Çok geçmiş olsun sanada Bahar neden 5 kere ameliyat oldunki cok canın yanmıştır senin :s

Küçüktüm onun için oldum 7 yaşından12 yaşıma kadar oldum tabi çok canım yandı yani:s

Çok çok geçmiş olsun :s şu an bi sıkıntın var mı peki Bahar

Beste. Ben ameliyat olalı 14 sene oluyor. Doktordan izin alıp Ameliyattan max. 1 sene sonra body sporuna başladım. Taklalar attım. Çok düştüm. Tekwondo yapıp yumruk yedim. Çok eğilip büküldüm. Baş üstü durdum. Hatta platinin bir dalını ortadan kırdım. Sanırım 3 sene önce doktora gittim. Doktor kaynamış, sorun yok, 6 ay sonra gel dedi. Gitmedim. İyiyim çok şükür. Sen sen ol kırmamaya dikkat et. Fitness yap. Doktordan izinsiz spora başlama.

Bence kontrole git ya ilerde sıkıntın olursa... Allah korusun sıkıntılardan herkesi inşlh.. bende ameliyt olalı 4 ay oldu salı günü kontrolüm var sen bayağı ağır sporlar yapmşsn ben fitness plates gibi sporlar düşünüyrm aslnda.. bide şey sen korse taktın mı ameliyttan sonra

Body salonunda 60 kg ları ard arda kaldır indir v.s. ama kendinin doktoru olmalısın. Tekwondo da dayak ye. Çok zorladım kendimi. Nöropati rahatsızlığım da var. [SIZE=3][FONT=arial black]Ömür[/FONT][/SIZE] boyu spor ama 2 yıldır çalıştığımdan düzenli spor yapamadım. Bir ara gider kontrol olurum belki.

Bence ihmal etme çok geçmiş olsun.. Korse taktın mı ameliyat sonrası taktıysan kaç ay taktın hatırlıyo musun?

Korseye gerek yok dedi doktorum. Korse takılsa düzelmez dediler direkt ameliyat yaptılar. Ameliyattan sonra da korse takmadım.

Ben takıyorum yaa :s çok canımı yakıyo gece gündüz takacaksın dedi doktor bana da. Ben skolyoz olduğumu öğrendiğimde şoka uğramıştm bu hastalığı hiç duymamıştım ben başıma geldi öğrenmiş oldum.. bende de şu an da 18 tane vida var. Herşey çok güzelde korse sıkıntım var inşallah salı günü doktorum daha takmana gerek yok der de mutlu eder beni

Beste. İnşallah takman gerekmez. Doktorun takmana devam et derse kendisine şu adreste verdiğim spinecor korsesini sor. Home

İnsallah demez.. Evet bu hastalık epeyce yaygın hemen herkeste var. Bide kendinde bişey çıkınca bide bakıysn çevrende hemen herkeste var o bi tuhaf hissettiriyo bende öyle oldu. Allah daha beterlerinden korusun inşlhh. Korseyede baktım benim korsemden daha iyi sanırm

Teşekkür ederim paylaştığın için bunu doktoruma danışıcam yinede. Ben taktığım korsenin içinde nefes bile alamıyrm Allah bu skntılrdan kurtarsn inşlhh herkesi

Hayırlı haber... (Kontrolüm çok iyi geçti)

Merhaba arkadaşlar kontrolden geldim sevincimi sizlerlee paylaşmak istedim.. Herşey yolunda :) vidalarımla mutluyum! Rabbim bütün hastaları sevindirsin inşallah.. BESTE..:))

Üst Alt