Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Skolyozdan dolayı aşırı kalp çarpıntısı hissedilir mi?

Konular
17
Reaksiyonlar
0
selam arkadaslar
ben de kas hastasıyım, sma tip 2-3 arası... bende de skolyoz var. Su an 24 yasımdan gün alıyorum. en son 3 sene önce filan gitmiştim doktora. 47 dereceydi o zaman skolyozum. doktor muayene etti ve işte dengeni filan saglayabiliyorsun su an gerek yok filan dedi.
Ama su son aylarda bunun kalbimi rahatsız ettiğini hissediyorum. Cünkü skolyozda omurga düz durmadıgı için organlara baskı yapabiliyormus. ben bir de skolyozumdan dolayı hep kalbimin üzerine yatmak durumundayım.
Şimdi acaba kalbimin böle carpıntısını hissetmem filan skolyozdan olabilir mi?sıkısıyormus gibi hissediyorum cünkü.
bir de skolyozum ilerlemiştir muhakkak düzelme sansım var mıdır. cünkü estetik olarak da hiç hos değil...

47 derecelik skolyozunda hiç bi tedavi yapılmadan öylece bırakılman dogru deyil bana göre her skolyoz tipide iç organlara baskı yapmaz sendekini tam olarak bilmeden yapıyomuşda benimkide yapıyodur gibi şeyler kurarsan kafanda psikolojik olarak çarpıntı hissetmen kendini rahatlatmak için mutlaka bi doktora git ve ona anlat bu şikayetlerini

17 yaşımdayım boyum 1.76 35 derecede skolyozum war ve benim yatagım özel olrak yaptırdım sert bi yatak ve hep sırt üstü yatıyorum.hiçbir çarpıntım falan yok skolyozu durdurmak için falan yüzmeye gidiyorum ve barfiks yapıp egzersizlerimi uyguluyorum.yakında korse yaptırıcaz sizce gerek varmıdır.??yoksa yüzmeye ve egzersizlerime dewam etmelimiyim.çünkü korse kullandıgım için bi aralar biliyorum çok zor oluyo kullanımı lütfen yardımcı olun.??

Üst Alt