Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Skolyozdan rapor almak için İstanbul’da hangi hastahaneye gitmem daha iyi olur

Şaban evirgen

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba 16 yıl önce skolyozdan ameliyat oldum . Ama omurga tam düz değil hala 15 -20 derece yamuk ve ciğerlere baskı yapıyor. Astım var. Sağ omuzdan rotator cuf ameliyatı oldum ve sağ omuzda hareket kaybı var . Bunlarla %40 çıkar mı ve de İstanbul’da hangi hastahaneye randevu almalıyım . Araştırma hastahanesine git dedi omuz ameliyatını yapan doktor ama araştırma hastahanelerine sağlık kurulu için randevu bulamıyorum.

Eğer daha önce tedavi olduğunuz bir hastane varsa oradan alın derim çünkü doktorlar sizi tanıyor olacağı için işiniz baya kolaylaşır ben öyle yaptım şahsen bunun dışında evinize yakın bir hastane tercih edebilirsiniz.sağlık kurulu için saat 24.00da randevu alin anca açılıyor

Skolyoz için 16 yıl önce Samatya’da ameliyat oldum ama o zaman ki doktorlar şuna orda yok. Samatya için randevu almaya denedim Osmaniye ye yolluyor 182 alternatif olarak. Ben Tekirdağ kapalıda oturuyorum ama buradaki devlet hastahanesinde olmuyo burda 10 yıl önce ciğerlerden %20 verdiler 1 ay önce gittim % 0 verdiler o yüzden araştırma hastahanelerinde deniycem. Sizde skolyozdan mı aldınız

Üst Alt