Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Skolyozla mı yoksa platinle mi yaşamak daha sağlıklı?

sevimli kız

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
tüm skolyoz ameliyatı geçirmiş arkadaşlara soruyorum:

eğrilmesi durmuş skolyozum var. şiddetli ağrım yok, ama buna bağlı bazı rahatsızlıklarım var. benim için ruhsal engelleri var, görüntüden çok rahatsızım....
ameliyat olursam hareketlerimde ne gibi sorunlar olacak
mesele platinli biri asla ne yapamaz?

1998 de ameliyay oldum, platin takıldı. o zamana kadar yürürken, amaliyattan sonra koltuk değneğine düştüm.Ama eğrilik durdu ve rahatım.
spor yaptım bir dönem hemde vucut geliştirme hiç bir etkisi olmadı. sadece ağırlık kaldırınca belinde bir baskı hissedeceksin. merak etme seni öldürmeyecek. sağa sola eğili kalkabileceksin. takla bile atabilirsin. ayrıntıları istersen görüşebiliriz.selamlar...

ya benimde 13 derece skolyozum var ergenligim bitti gibi bişey ama agrı var ameliyat yaptırmammı daha hayırlı yaptırmamammı

Kesinlikle yaptırma. 13 derece hiç bir sorun yaratmaz. Agrıların kaynagı başka bir sorun olabilir. Bir Fizik Tedavi uzmanına gitmende fayda var.

arkadaşlar sevimli kızın yazdığı mesajın üstünden 2 sene geçmiş şimdi verdiğiniz cevapların pek anlamı olmayacaktır.

ben ameliyat oldum sırtımda 25 vida var psikolojik olarak ameliyattan sonra cok rahatladım pek ole bi sorunda yaratmıyo sadece basını dizine koyamıyosun agır kaldırmıyosun
oyle seyler

Üst Alt