Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Skolyozlu kızlar neden içine kapanık oluyor?

metin_0079

Yasaklı Üye
Konular
22
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar ben skolyozlu değilim ama kız arkadaşım skolyozlu uzun bi süredir çıkıyoduk fakat benden bi şekilde ayrıldı ayrılık sebebinin temelinde de hastalığı yatıyor. ona unutturamıyorum hastalığını. ne yapmalıyım sizce,onu canımdan çok seviyorum benim için bunun hiç bir önemi yok. ben hayatta hiç bir zaman fiziğe önem vermedim. Ben onun ruhunu neşeli halini sempatikliliğini sevdim ben onu o olduğu için sevdim. hergün artık Allah'a dua ediyorum ya o iyileşsin ya da ben skolyozlu olayım.

İnanın bunu çok içten söylüyorum. ayrılık nedenimizi bu yüzden arkadaşlarımla bile paylaşamıyorum anlaşamıyoruz bitti diyorum. bu yüzden buraya üye oldum onun acısını yaşamak istiyorum, belki o zaman barışırız kaderimiz bir olmuş olur bana bağlanır bidaha benden ayrılmaz diyorum kısacası sizden yardım istiyorum beni sevdiğini biliyorum ama ona bunu nasıl unutturabilirim kendini nasıl rahat hissettirebilirim. bunu sadece sizlere sorabilirim çünkü bunu sadece sizlere anlatabilirim sizlere sorabilirim.

Belki bi gün burada ki yazımı okur ve büyük ihtimalde bana kızar ama olsun ben göze aldım. Veya umarım tanımaz beni belki de yorum yazar kim olduğumu bilmeden olsun neyse ben bu kızı herşeyiyle seviyorum canımdan çok ve sizlerin yardımlarını bekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim...

Üst Alt