Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Skolyozu olan kişi yaşlanınca yatalak mı olur?

yeliz19

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
ben buraya erkek arkadaşım için üye oldumm. erkek arkadaşım skolyoz hastası 2 ameliyat geçirdi ikincisini 2010 yılında oldu şu anda belinde baştan sona platin var bir sorum olacak yaşlanınca bir sorun olur mu annem bunu ögrendiğinde doktora danışmış doktorda yatalak kalır demiş bu yüzden annem ayrılmamı istedi ben ayrılmadım gizli gizli buluşuyoruz ama bu çok kafama takıldı böyle birşey mümkün mü? ama öyle olsa bile ben razıyım çünkü çok sewiyorum beni bu konuda aydınlatırsanız çok sewinirim şimdiden teşekkürler...

Ben de ameliyat oldum, bende de platin var, doktorum hiç böyle bişeyden bahsetmedi. Hiç bir doktordan da duymadım.

Ameliyat olup platin takılmışsa, skolyoz dışında herhangi bir başka sorunu da yoksa, neden yatalak kalsın ki ? bu çok saçma ve ilk kez duydum.Anneniz hangi doktora danışmış , sakıncası yoksa ?

Ne kadar saçma şeyler ya...Skolyoz-forum dada buna benzer bir şey okudum erkek ailesinin kızın skolyoz olduğunu bilmesini istememiş...Böyle zamanlarda destek olmak yerine neden başka yolu seçiyor insanlar anlamıyorum.Ama sizi gerçekten çok takdir ettim yine görüşüyorum dediğiniz için:)

yatalak mı?aman yarabbi.3 kez ameliyat oldum boydan boya pilatinim var.hiçbir prof,doktor yatalak kalırsın demedi bana.şoktayım.hatta doktorum gez,eğlen fıstık gibi keyfine bak deyip duruyordu bana.:eek:

Annen erkek arkadaşının gözünün üstünde kaşı var yerine bahane olsun diye bunu söylemiş bence al anneni erkek arkadaşını gidin bir doktora beraber doktor ne diyecek dinleyin... Gerçekler herkesin gözü önünde olsun.... Ama zannetmem annen buna razı olmaz,,,

Orası allah vergisi skolyoz olmayan kişi de yatalak olabilir ama illa skolyozu olaan kişi yaslanınca yatalak olacak diye bir durum yok

ahahahaha ne güldüm ilerde yatalak olur diye annen vazgeçirmeye çalıştı demek iyide annenizin bir kaza sonucu yatalak olmayacağını kim biliyor o zaman annenizidemi terketmek zorunda kalacaksınız

bende öyle dedim kaderinde varsa yatalak olmal bu hastalık bahanesi olur dedim annem ermeni hastanesinde sinir hastalıkları uzmanı ertuğrul eldelekli ye sormuş bu soruyu bende inanmıyorum vazgeçirmek için yaptı ama ne olursa olsun ben annemi dinlemeyeceğim çünkü seviyorum ve ben onu öyle kabul ettim

böyle düşünme arkadaşım.. bu düşünce tamamen ALLAHın bileceği bişey. bende korkuyorum ama ALLAH'a sığınmak tan başka çaremiz yok sabrını verir herşeyin..
kaderimse çekerim yani sağlıcakla kalasınız hep..

bu benim düşüncem değil ki evet allahın bileceği birşey bu bende diyorum kaderimizde varsa olur kimse engel olamaaz ... s,zde sağlıcakla kalın arkadaşlar hepinize teşekkür ederim sağolun:)

aynen öyle zaten o yüzden terkediyorsa gerçekten sevmemiştir... benn hayatta bırakmam ne olursa olsun... bu arada geçmiş olsun leyla

Bence, annenız sorunlu birisi ile evlenmenızı istemiyordur kendisi uydurmuştur.

Üst Alt