Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar ben skolyoz hastası yim malülen emekli olabilirmiyim sgk ya gittim baş vurmak için ordaki çalışan bayan bana bu. hastalık dan. olmazsınız dedi %40 engelli raporum var ..
Melihas malülen olma durumu zor neden dersen öncelıkle olman ıcın raporun %65 olup ve eğitim araştırma hastanesinden alman lazım malülen de ve eğer senin % 40 rapor un var ise SSK PRIMIN 3.600 DENK GELIYOR İSE SIGORTA BASLANGIC OLAYLARI BUNLARI NET BIR SEKILDE BILIYORSAN ? Engellı emeklılık olur buda senın aylık maaş ın 1.269 TL ye denk gelmekte dir
Sigorta başlangıcından sonra şu seviyeye ilerlemişseniz olabilir maluliyet cetveli 'ne göre ; Skolyoz, kifoz, kifoskolyoz gibi omurganın anormal eğrilikleri sonucu kardiyak veya solunum sisteminin etkilendiği durumlar (değerlendirme ilgili vücut sistemine göre yapılır.)
Arkadaslar benim de bir sorum var bilen var mı ben 2017 malülenemeklilik başvurusu reddedildi ben itiraz etmedim
bu gün tekrar başvurmak istedim
benden. doktor görüşü almam gerektiğini söyledi. ve kabûl etmedi
ne yapmam gerekiyor
Hiç bir anlamı yok. Siz maluliyet cetveli'ne göre malul sayılacağınızı düşünüyorsanız, malulen emeklilik için başvuru yapabilirsiniz. Kimse sizden önce doktor görüşü isteyemez.
AMa unutmayın, skolyozun kalp-akciğer üzerinde baskı yaratması gerekir ki maluliyet kararı verilsin. Yani skolyozdan değil, onun neden olduğu kısıtlılıktan maluliyet verilir.
Müdüre durumu anlatıp başvurunuzun neden kabul edilmediğini sorun. Eğer o da anlamsızlığı ürdürürse, her ikisini de şikayet edin.
Onları ne ilgilendirir malul düzeyde olup olmadığınız! Onların için maluliyetin tespiti için hastaneye sevk etmektir