Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Skolyozum için muayene olacağım. Doktor öneriniz olabilir mi?

korkma

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
​Merhaba arkadaşlar 3 yıldır aşağı yukarı Skolyozum var bir sefer muayene oldum ona da olmak denirse tabi Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi de bir doktora gittim doktorum film ve kan testleri istedi benden ilk teste ben bayıldım kan testinde hemşireler kanımı almak istediler fakat bir türlü damar bulamadılar kolumu delik deşik Etiler beni kan tutmaz vede iğne korkum yoktur herneyse hemşireler damar ararken dedikleri için bayıldım o deneyim gerçekten unutulmaz benim için ilk defa bilinç kaybı geçirmıştim

herneyse konumuza dönecek olursak eğer ki kan alınacak damarı zor bulunan bir insanım o olay olunca tabii ki de ailem de korktu 21 yaşıma geldim ağrılarım da dayanılmaz hâle geldiler artık uzun süre oturamaz oldum nefes darlığı artarak var ya bu Skolyozum beni yenecek yada ben onu son atış hakkım var anlayacağınız ya tam 12 den yada karavana olacak

bu işte üstad diyebileceğimiz bir doktor önerirmisiniz Sakarya içinde olması tercihim fakat istanbul da olabilir...

Üşenmeden okuduğunuz için çok teşekkür ederim

Alpaslan Şenköylüyü önerebilirim. Hem iyi bi insan hem de işinde uzman bi doktordur

Bu işte çok iyi bir doktor biliyorum. Beni 15-16 sene önce ameliyat eden doktor; yalnız Ankara'da özelde çalışıyor. Prof. Dr. Muharrem YAZICI.

korkma

Ben ameliyat olduğumda Ankara gazi hastanesindeydi. Şimdi medicana olabilir internetten bakabilirsin iletişim adresine

Merhaba . Ben de yaklaşık 3 senedir skolyoz hastasıydım . İstanbulda Baltalimanı Kemik hastanesine gidiyordum kontrole her altı ayda bir. Öncelikle durumunuza göre asıl doktorlar yerine asıstanları ilgileniyor ancak doktorlar ameliyatlarında gerçekten başarılı. Ben ameliyat olalı on ay oldu gayet memnunum hiçbir şikayetim yok. Doktorumun adı Akif Albayrak

Üst Alt