Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Skolyozum kifoskolyoza dönüştü!?

arya01

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Mrb arkadaşlar ben 10 yıl önce ankarada skolyoz ameliyatı oldum ondan sonra boynumda şekil bozukluğu kalça ve kaburgamda şekil bozukluğu oluştu ameliyattan önce sadece skolyoz eğriliğim vardı ama sonra yavaş yavaş öne doğru eğriliğim de arttı doktoruma kontrol için gittiğimde normal olduğumu sıkıntı olmadığını eğer tekrar ameliyat olursam masada kalacağımı söyledi bi kaç hafta önce doktora gittim kendi yaşadığım şehirdeki bana beni ameliyat eden doktorun 30 yıl önceki teknolojiyi kullandığını çok bir işe yaramadığını ve skolyozuma ek olarak kifoz başladığını söyledi nolur yardımcı olun bana bu ameliyatı yapabilecek derdime derman olabilecek bir doktor önerirsiniz sevinirim çünkü hem ağrılarım var hem kifoz um gittikçe artıyor iş yapamayacak dereceye geliyorum nolur yardım edin bana:(((şu an 24 yaşındayım ayrıca sizce tekrar ameliyat olmam mümkün mü kimse risk almak istemiyo pek çünkü:((

arya01 ankarada hangi doktora ameliyat olmuştun ? yine ankarada ali şehirlioğlu na veya ulunay kanatlı ya istanbulda şevki erdeme ahmet alanaya görünebilirsin devlette çalışan bunların içinde ulunay kanatlı ve nurullah ermiş. şevki erdeme direk röntgen gönderebilirsin cevaplandırıyor gitmene gerek yok geçmiş olsun

İdışkapıda bir doktora mert tüzüner

Çok tşk ederim yardımlarınız için

arya01 facebook üzerinden şevki erdemi arat istanbul emsey hastanesinde şu an yılın doktoru ödülünü almış bi hoca röntgen çekin cd sini gönder cevabı burda paylaşırsın ulaşamazsan facebooktan beni eklersin ahmedkilicc@yahoo.com

Çok tşk ederim allah razı olsun sizden

bende hem skolyoz hem kifeskolyoz var.Nefes alıp vermem iyice zorlaşmaya başladı ne yapacağımı bilmiyorum.

ackurt19 otobüsten 5 durak erken ineceksin yürüyeceksin spor yapacaksın özellikle yüzmeye gitmeye çalışacaksın tabiki bi hekime görüneceksin herşeyden önce

ackurt19 geçmiş olsun çok

Sizde benimle aynı durumdasını kısa zamanda iyi olursunuz sizde

Arkadaşlar ahmet alanay ın tlf numarasını bilen varsa ulaşabilirler mi bana

ahmet alanay telefonla bilgi vermez zannediyorum istanbul acıbadem hastanesini arayın en son oradaydı asistanına belki ulaşırsınız olmazsa facebook adresini gönderirim. bide ameliyatları pek bi tuzlu oluyor bilgin olsun

Biraz araştırdım çok iyi bir doktor olduğunu söylediler evet pahalı ama sağlık için değer sizi Kom ameliyat etti acaba
Ahmedkilicc şevki erdeme cdlerimi yolladım daha bakmadını söyledi ondan da cevap bekliyorum

emsey hastanesinde şevki erdem var bide onu araştır derim bir ameliyat için 50 bin 70 bin yüksek fiyatlar iyi araştır derim hastaneye para veriyorsun çok para vermek iyi ameliyat olmak demek değil. şevki erdem yılın doktoru seçilmiş alanında çok iyi bir hoca ben gazi üniversite hastanesinde oldum ankara gazi üniversitesinde

Haklısın aslında kafam karışık biraz bir an önce ameliyat olmalıyım yaşım ilerledikçe daha da zorlaşıcak olmadı ikisinede görüneyim

70 derece kifoz ameliyat için sınır denebilir iyi araştırmalısın akciğere baskı varmı nefes alıp vermekte zorlanıyor musun herşeyi değerlendir öyle ameliyata karar ver sonuçta ameliyat son çare bilerek hareket et geçmiş olsun facebook üzerinden ekleyip sorabilirsin aklına takılan bi şeyi elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım

Üst Alt