Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Skolyozum olduğunu 25 yaşında öğrendim. Skolyoz kaç yaşına kadar ilerler?

halil67

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar
skolyoz hastalığını 25 yaşında öğrendim öğrenme şeklim biraz tesadüf oldu gata ya başka bir hastalık için gitmişken aradaki işlemlerden sonra gata bendeki bu hastalığın 24 derece olduğunu ve askerliğimin 1 tecil edeceğini söylendi bundan sonra ben sivil bir hastanede muayne olayım düşüncesi ile bülent ecevit üniversitesi hastanesi ortopedi bölümede muayne oldum oradaki skolyoz derecesi 20 çıktı doktor bana yanlış öçmüşlerdir dedi şimdi böyle bi ikilem durum var ne yapacağımı bilemedim
ŞİMDİ arkadaşlar ben gelişimi mi tamamladım bu mert ilerlermi doktor bana ilerlemez dedi ama ben yinede tecrubeli arkadaşlardan yardım istiyorum.

onlemden kastediğiniz nedir? korseyi kastediyorsanız doktar gerek olmadığını söyledi

hareket yapabilirsiniz.skolyoz için belli başlı egzersizler var.yüzmeye gidin,barfiks çekin.bunlar omiriliği düzelten aktiviteler.dik durmaya gayret edin.vs.

evet sporu kesinlikle bırakmayın ben bıraktım ameliyt olmk zorunda kaldım ilerlemişti çünkü

Üst Alt