Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Skolyozum var, askere alınır mıyım? [Soru]

gulnarliali

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
İYİ GÜNLER.BENİM BELİMDE 50 DERECELİK SKOLYOZ VAR VE BİRAZ KOŞUNCA NEFES DARLIĞI BİR ESYA KALDIRINCADA BELIMDE AGRI OLUYOR VE ASKERLİK MUAYENESİ OLMAYA GİDECEĞİM ACABA ASKERE ALINIRMIYIM VEYA MUAYENE OLURKEN DOKTORLARA NE DİYEYİM? TEŞEKKÜR EDERİM İYİ GÜNLER...

Almazlar. Hatta yalvarsan gitmek için gene almazlar.
Doktorlara durumunu söyle muayenede...

teşekkürler oturan boğa

PEKİ BEN ASKERI MUAYENEYE GİTMEDEN DURUMUMLA İLGİLİ DEVLET HASTANESİNDEN RAPOR ALSAM İŞİME AZ ÇOK YARARMI? BİLİYORUM ASKERİ HASTANENİN RAPORU GEÇERLİ DEVLET HASTANESİNDEN ALINAN RAPOR İŞE YARAMAZ AMA HERSEYE RAGMEN ALMAMA GEREK VARMI?

Bence hiç uğraşmana değmez. Askeriye kendi belgelerinden başka şeye itibar etmez...

ARKADAŞLAR ASKERE ALINMAMAK İÇİ HASTANIN EN AZ KAÇ DERECELİK SKOLYOZU OLMASI GEREKİYOR? ASKERİYE SKOLYOZU OLANLARDA ASKERLİĞE ELVERİŞLİ OLUP OLMADIĞINI HANGİ KRITERLERE GORE DEĞERLENDİRİYOR VE NEYE GÖRE DEĞERLENDİRİYOR?TEŞEKKÜRLER...

En başta şekilsel olarak değerlendirir askeriye! Ama bunu o şekilde ifade ederler mi, onu bilemem. Keza askerlikte spor-eğitim derken, skolyozu olan birisi için askerlik cehennem olabilir. Bence %50 ile mutlaka muaf olursunuz.

İYİ GÜNLER ARKADAŞLAR.BUGUN DEVLET HASTANESİNDEN SAKAT RAPORU ALDIM VE YAPILAN MUAYENELERIN SONUCUNDA 60 DERECE SKOLYOZ OLDUĞU VE YUZDE KIRK SAKAT OLDUGUM YAZIYOR.BUNA RAGMEN ASKERIYE BENI ASKERE ALIRMI? BİLGİSİ OLAN VARMI?

serap hanım tesekkurler

SERAP HANIM SORUMU CEVAPLADIGINIZ ICIN TESEKKUR EDERIM.YALNIZ BEN ASKERE GITMEKDE ISTIYORUM ANLAYACAGINIZ ASKERLIKTEN KACMA DERDINDE DEGILIM.DOKTORLAR GITMEMIN SAGILIGIM ACISINDAN SIKINTI OLACAGINI SOYLUYORLAR.AYRICA DUYDUGUMA GORE GATA DA SKOLYOZ YONUNDE ARASTIRMALAR YAPIYORMUS BU DUYUMUM NE DERECE DOĞRU? AYRICA ASKERI HASTANEYE MUAYENE OLMAYA GITTIGIMDE SKOLYOZUMUN TEDAVISIYLE ILGILI İŞLEMDE YAPTIRABILIR VE NELERE DIKKAT ETMEM GEREKTIGI HUSUSUNDA BILGI ALABILIRMIYIM?

anlamaadığım bir şey var

benim de 35 derecelik bi skolyozum var istediğimi yapabiliyorum ayrıca ciddi anlamda futbol oynuyorum askere nasıl almıyolar gerçekten anlamadım ben o kadar kondisyon ağırlık VS idmanlarına giriyorum hiç bi şey olmuyo :) bence askere alınmalı :roll:

deliricem yaa

bana sen sağlamsın diyen doktorlar sana %40 sakat raporu mu verdi.keşke bemim yerimde olsaydın bak kesin askere giderdin.bende skolyoz 80 derece herkes sapasağlamsın diyo.
bu arada darky sanırım sen ağırlık kaldırmaya devam et kardeşşş, doğru yoldasın! kesinde yaşın 22 civarıdır. sana tavsiyem skolyozun ne olduğunu ve senin durumunun ne olduğunu iyi bir araştırıver.

Üst Alt