7 yıldır skolyoz hastasıyım ve suan 20 yasında oldugumu söylerek başlıyayım . Arkadaşlar benim 13 yaşımda 26 derece skolyozum vardı . her yıl 1 skolyoz filmi çektiriyordum ve en son olarak 6 ay önce çektirdim ve onda da 25 derece cıkmıştı . Ve dedim kendi kendime artık skolyozu kafamdan sildim ve hayatımda bir daha filim cektirmeyecegim . Ama gel gel gelelim 1 haftadır cok hastaydım doktora gittim akciger filmi çektiler . Şöyle bi baktım filme aynı skolyoz filmi gibi . Açısını örçeyim dedim 18 derece çıktı . Aman Allahim dedim nasıl olurda 25 dereceden 18 dereceye duser ? böyle bişey mumkun müdür ? . Bu arada ölçümümde hiçbir yanlislik yoktur artık 7 yildir doktora gide gele ölcüm yapmayi ögrenmistim . Hatta 2 rontgeni yan yana koyunca bile fark cok bariz ortada . Hiç korse felanda kullanmadım . Ama 6 aydır kapali yüzme havuzunda haftanin 5 gunu 1 saat yüzdüm . 2-) Ayrıca 2. sorum , Şimdi normal skolyoz filmini onden çekiyorlardı , bu filmi sirtim dokukken cektiler , bu açıyı degistirir mi ? bide cekilirken derin nefes aldim ve tuttum nefesimi . bu da açiyi etkilermi ? Rontgenleri paylasmak isterdim ama internet hizim cok yavas siteye bile zor girdim k.bakmayin.