Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Skolyozun korse ile tedavi edilmesi mümkün mü?

bahar077

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
skolyoz ameliyatı olmadan tedavi olan skolyoz hastaları varmı acaba nişantaşında formed fizik tedavi merkezi var :: FORMED Fizik Tedavi Rehabilitasyon ve Ayak Sağlığı Merkezi - Skolyoz ve Skolyoz Tadavisi ::
hürriyet hanım skolyozu ameliyatsız yurt dışından gelen korselerle tedavi edebiliyormuş bu konuda bilgisi olan var mı

Skolyoz tedavisinde etkinliği kanıtlanmış Chêneau ve korseleri FORMED bünyesindeki FORMED HEALTHCARE atölyesinde, bu korselerle iligili eğitim almış teknikerler tarafından uygulanmaktadır.

geçmiş olsun bahar bende skolyoz ameliyatı oluçam çok yakında körse dedavisini uyguladım ama bişeye yaramadı dr son care ameliyat dedi bana yakında ameliyat oluçam allah açil şifalar versin

Skolyozda korse tedavisi egilmenin başında ve ergenlik sonrası skolyoz görülen vakalarda uygulanır egim derecesi %40 üstüne çıkmışsa cerrahi tedavi gerektirir ameliyat sonrası belli bi dönem vucudun kendini toplaması ve koruması amaçlıda korse kullandırılır tedaviye tek başına kesin bi katkısı yoktur

1998 de amelyat oldum. platin takıldı ve bir sene korsa ile duracaksın dediler. korsa benim eğri vucudumu yaralar içinde bıraktı.Plastik bir korsa içinde hayat yaşamak çok güç. korsayı giyeceksin ve onun üzerine de gömlek ceket sanki bir robot gibiydim.Seni korkutmayım ama o korsayı her şekilde taktırıyorlar.Bunu bizzat ben yaşadım.Yıllarımın nasıl geçtiğini bir Allah bilir....yazık bize.

Üst Alt