Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Slayt hazırlayabilmek için hangi programı önerirsiniz..?

ackurt19

Üye
Konular
88
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar bana slayt proğramı lazım.yardımcı olabilecek arkadaş varmı

movi maker la yaparsin oda olmadi pro show gold indir kullanimi basitiir ikisininde

kullanım kolay hem ücretsiz hemde türkçe.
[SIZE=2]Microsoft Photo Story[/SIZE]
Dijital fotoğraflarınızı kullanarak slayt gösterileri oluşturun. Resimleri tek bir dokunuşla düzeltin, kesin veya döndürün. Fotoğraflı öykülerinize şaşırtıcı özel efektler, müzikler ve kendi sesli anlatımınızı ekleyin. Sonra başlıklar ve alt yazılarla kişiselleştirin. Dosya boyutlarının küçük olması fotoğraflı öykülerinizi e-posta ile göndermenizi kolaylaştırır. Öykülerinizi TV'de, bilgisayarda veya Windows Mobile tabanlı bir taşınabilir aygıtta seyredin.

teşekkürler türkçe proğram yokmu arkadaşlar

windows movi maker ben bu programdan yapıyorum çok kolay müzik resim slayt yapılıyor

ben windows xp kullanıyorum.ayrıca bende movie maker proğramı var ama ingilizce olduğu için bir şey anlamıyorum.türkçeye çevrilebilirmi acaba

türkçesi olmalı çünkü türkçe win xp lere türkçe movie maker bulunuyordu

hakan kardeş bendeki ingilizce bilmiyorum.türkçeye çevirmek için ayarı falan varmı acaba

picasa 3 ü deneyen varmı hiç uğraş yok otomatik tıkla slaytı kendi yapıyor hem pc de ne kadar foto varsa anında program içine alıyor hepsini isme göre sıralıyor

valla ingilizce olup olmadığını bilmiyorum.

picasa 3 türkçemi

evet picasa türkce indir pc ne beğenmezsen silersin

Üst Alt