Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Slayt resimli klip hazırlamak istiyorum. Ne yapmalıyım?

• Konbuyu başlatan kutup yıldızı
  • Başlangıç tarihi
K

kutup yıldızı

Slayt resimli klip hazırlamak istiyorum ne yapmam lazım.nasıl hazırlanıyor.bilenler görüşlerini bildirirlerse memnun olurum.ayrı bir programımı var?

Windows Movie Maker programını kullan ablacım. Genelde bilgisayarda olur bu program. Başlat/ Programlar listesinden bak.
Programı açtıktan sonra resimleri ve kullanacağın müziği Solda 2. Filmi düzenle kategorisinden koleksiyonları göster'e tıkla. kullanacağın resimleri ve müzikleri at ortadaki boş alana. Ve aşağıdaki boş kutucuklara resimleri tek tek yerleştir. Müziği de ilk resmin üzerine tut/bırak.
Zaman çizelgesini göster de. Müzik bittiği çizgi var oraya kadar resimlere tıklayıp istediğin resmi istediğin uzunlukta ayarlayabilirsin.
2. Filmi düzenle'de yazı ve jenerik hazırla var. oradan yazı yazabilirsin.Hangi resimde tıklıysa onun üzerine yazar yazıyı. Ve zaman çizelgesinde yazıyıda görebilirsin. yazının üzerine tıplayıp sağa doğru istediğin uzunlukta uzatabilirsin yazıyı.
Kaydetmek içinde 3. Filmi bitir kategorisinden Bilgisayarıma kaydet'e tıklıyorsun.
Resimler arası geçişi ve video etkilerinide kurcaladıkça öğrenirsin..

Movie maker proğramının kullanımına ait video.
http://img12.imageshack.us/img12/3583/hkf.mp4

Hülya sana videosunu gönderiyorum umarım işine yarar.Yalnız ben videoyla çekim yaptığım için benim videodaki hareketler gözükmüyor eklediğim müzikte öyle ama sen yapınca sende gözüktüğünü göreceksin.Anlamadığın yer olursa buraya yazabilirsin yada direk benden sorabilirsin kolay gelsin.

Buda videoda yaptığım klip.:D
http://img40.imageshack.us/i/rc7.mp4/

Açılmayacak zaten videoyu indireceksin.

En kolayı Windows Media Maker ama Proshow Gold de çok güzel ve detaylı bi program ..

Mersi arkadaşlar anladım.şimdi deneyeyim bakayım.:)

Yalnız koleksiyonları göster bende açılmıyor nedendirki?

Yaptım sanırım ama bir yerde hata var sanırım.görüntü varken müzik yok.müzik varkende görüntü yok.

Oldu valla:)

Eline sağlık ablacım resimler çok güzel :) büyük bi keyfle bitene kadar takip ettim.
Fakat dikkatini çektiğim şey olmuş :)
Resimler bitmiş şarkı devam ediyo.
Belki deneme amaçlı bilerek yaptığın bişeydir bu.
Ama değilse eğer Zaman çizelgesinde ya şarkı bitene kadar resimlere devam edersin..
Ya da parçanın zaman çizelgesinde ki uzantısına bi kez tıklayıp en sonundan sola doğru çekip resimin bittiği çizgiye orantılarsan
Resimler ve müzik aynı anda biter..

bende bi kere movie maker da yaptım ama cd de video açılmadı o nasıl olacak?

Sevgili burcu ilhan video güzel olmuş. Ellerine sağlık. Yalnız biraz daha fazla resim ekle. Birde müziği resimlere göre ayarla. Müzik uzun ise sonundan tutup resime kadar kısalta bilirsin. Yalnız nakarat kısımlarından bölersen daha iyi olur. Birde müzik film şeridinde iken üzerine sağ tıkla azalarak çıkı seç. Böyle parça birden bitmemiş ve sonuymuş gibi oluyor.

İlk deneme için oldukça başarılı bir çalışma kutlarım seni Hülya.Yeni çalışmalarını bekliyorum.

selam güzel seyler olmus bile burcu cok mutlu bir aile Allah seni ailene ve aileni san bagislasin fotoraflar harika olmus :)

canlarımmm benimm..iyiki sizi tanıdım..iyiki sizlerle bir arada olup bir yudum suyu paylaştım..sizleri seviyorum:)

bizde seni çoook seviyoruz tatlışım:)sende iyiki o kadar yolu geldi ve senin gibi kadirşinas ve canayakın birini tanıdık ve dostumuz oldun:)

Üst Alt