Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Smkli hava değişimi nedir?

denizmavisi6161

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar ben ankarada ameliyat oldum gatada bana smkli hava değişimi verdiler.
Bugün askerlik şubesine gittim seni kontrole yollayacağız dediler
Şimdi merak ettiğim şu bu hastaneye kontrole hava değişimi bitince mi yollayacaklar yoksa hava değişiminin bitmesine bir hafta kala mı yollayacaklar?

Hava değişiminin bitmesine en geç 1 hafta kala şubeye müracaat edeceksin ve seni tekrar hastaneye sevk edecekler.

Benim anlamadigim hastaneye sevk edince beni hava değişiminin bitimindemi hastaneye gidecem yoksa 1 hafta öncedenmi gidicem

Sevk evrağını alınca gideceksin.Zaten normal şartlarda sevk evrağının süresi 3 iş günüdür.Şayet çok önemli işin varsa,sevk aldıktan sonra 3.günü hastaneye gidebilirsin.

Başgedikli

Yani anladigim kadariyla hava değişimi bitmeden ankaraya gideceğiz doğrusu anlamışım bunun 30 gün vermesinin bir amacı kalmalmış bence

30 gün hava değişimi hakkındır.Yani smk sonucunda,görevine devam eder kararı çıkarsa da,istirahatinin bittiği tarihte birliğine teslim olursun.

Başgedikli

Senide yorum kusura bakma ama son bişi daha soracağım ozman kontrole giderken valizi getirmeye gerek yok sanırım ayrıca cevap içinde tesekkurler

Üst Alt