Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SMMMO ve YMMO da Engellilere Engelleri Oranında İndirim

Konular
1
Reaksiyonlar
0
Türmob'un 2013/2 sayılı genelgesi ile Engellilere raporla belgelenmek suretiyle engelleri oranında indirim yapılmaktadır. (dosya, sınav, staj, ruhsat, kimlik, kaşe, vb.)

SMMM lik Stajına başvurmak için araştırma yaparken, TÜRMOB un Genelgesini buldum. Evraklarımı hazırlayıp İSMMMO na staj için dün başvuruya gittim. Sanırım daha önce bu şekilde başvuran olmamış. Sağ olsunlar, Müdür ve Danışma da ki hanımefendi çok yardımcı oldular. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. 1.110 TL lik staj başvuru ve sınav bedeli için engel oranım kadar (%93) indirim yapıldı. T.İş bankasına 1.110 TL yerine 78 TL başvuru bedeli ödeyip Staj dosyamı teslim ettim.

Staj yapabilmek için Temmuz ayı sonunda İşe girip Malullük aylığımı kestirdim. Vergi indirimi ile Erken emekliliğe başvurup SGDP ödeyerek çalışmaya başladım.

Staj yapan, yapmak isteyen ya da zaten meslek mensubu olan arkadaşların bilgisine.

Son düzenleme:
Üst Alt