Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şoför alkollü diye yolcu olan benim tazminat hakkım düşürüldü!?

madagascar40

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
tazminat hakkim.sofor ehliyetsiz ve alkollu diye yari oranda kesildi yarisi odenmedi ben yolcuydum ticari arac degildi. sofor abimin arkadasi ve vefat etti bu normalmi?

madagascar40

avukat tut sigortadan faizi ile al paranı toprağım sen yolcusun nasıl neyi kesiyorlarmış sende kalıcı bir şey var mı ? % rapor oranın ne yaş kaç?

benim %18 52.000 tl cikti 2011de ama yarsini odemediler . yolcuydum evet

sigorta sirketi yoktu devlet.guvence hesabi

Geçmiş olsun Alkollü diye kesinti olmaz ona rücu olur sadece oda arkadaşınız ise sorun olur aranızda.
kesinti şu olabilir %25 hatır taşımacılığı olarak geriye kalanı öderler.

hocam sofor vefat etti . 52.000 cikti 25000 odendi. ayrica raporum %18 di simdi %30 sakatligim.ilerledi. nasil alabilirim kalan tazminatimi

[FONT=sans-serif]madagascar40 [/FONT]uzun zamandır sayfaya girmiyordum konuların çoğunu kaçırdım sizin diğer konuya cevap verdim ama burda gördüğüm kadarıyla tazminatınızı almıssınız galiba konunuzu tam olarak iletirseniz daha iyi yardımcı olabilirim size

sosa sigorta hocam aciklayim 2011 yilinda 52.000 tazminat cikti ama %50 sofor alkollu diye kestiler simdi oranim %30 bu durumda %12 farki ne kadar alirim asgari ucretle calisiodum yasim 31. durumum bu hocam.

Hesaplama işini aktüerya uzmanları yapması daha doğru olur kafadan söylemek yanlış olur.
öncelikle raporunuz yeni tarihli olması gerek o şekilde sigorta şirketine başvurmak gerek

güvence hesabınında sigorta şirketinden bir farkı yok yeni tarihli ise tekrar başvuru yapılır fakat kaza tarihiniz zaman aşımına uğradıysa olmaz.

Zorla bindirildiğim araçtaki şoförün alkollü olması ve hatır taşımacılığı sorunu

merhaba benim.sorum sofor beni zorla arabaya bindirdi 2 tanik ve kaza sonrasi benim ifadelerim kayitli olay 2009da oldu sofor alkollu ve hatir tasimaciligi diye guvence hesabi tazminatin yarisini kesti haklarim.neler 10 yil dolmasina 1 yil kaldi

ehliyetsiz ve alkollü sürücünün kullandığı araca binmişseniz, sizin de kusurlu olduğunuz kabul edilir, %50 indirim yapılması normal.
zorla bindirdiler 2 tanık var demişsiniz, bunu biraz açar mısınız? nasıl zorla bindirdiler?
bir de siz parayı dava yoluyla mı aldınız yoksa şirkete başvurarak mı aldınız? paranızı alalı kaç sene oldu? şirketler parayı verirken size ibraname imzalatır, o ibranamenin üzerinden 2 sene geçmişse paranın üstüne bir bardak soğuk su için.

ucretsiz destek polis geliyor diyerek benim kolumdan tutarak araca bindirdi iki tanik ile mahkeme tutanaginda ifadeler var ayrica jamdarma ilk ifadesinde ben devlet guvence hesabindan.aldim 2011 yilinda ama hicbirsey imzalatmadilar sadece mektupla yazi geldi paranin hesaba gectigine dair. ayrica surucu vefat etti

taniklarin ve benim.ifademde aynen su *kolumdan tutarak araca bindirdi* avukat rizan disinda oldugu icin dava acilir dedi

pek de rıza dışında durmuyor bu durum. mahkemede tabi ki şansınızı zorlayın ama adamın biri size polis geliyor diyor, bu adam alkollü ve ehliyetsiz, siz de onun arabasına biniyorsunuz.

polisin geliyor olmasıyla sizin araca binmeniz arasında sebep-sonuç ilişkisini anlayamadım, polisten mi kaçıyordunuz?

her halükarda size ödenen para eksiktir, yani sigorta şirketi %50 indirim yapmakta haklı olsa bile size ödenen tutar eksik ödenmiştir, dava açmanızda herhangi bir sorun yok.

davanın sonunda size ödenmesi gereken tutar hesaplandıktan sonra gene muhtemelen %50 indirim uygulanır ama bu indirime rağmen bakiye tazminat alacağınız vardır ve onu alırsınız.

size ödenen tazminat, normalde ödenmesi gerekenden azdır, ödenmesi gerekenle ödenen arasındaki fark kadar tazminat alabilirsiniz. madagascar40

tesekkurler ucretsiz destek. bo sorum var 12.10.2009 kaza tarihi
26.08.1987 doum tarihi
asgari ucret
%28 ozur orani acaba tahminen asagi yukari ne kadar alirim

ben iki koltuk degnegi ile yuruyorum ama heyette 5-10 adim yuruttuler bastonsuz o halde yuzde 48mi benim oran?

Üst Alt