Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Soğuk Havada mesane fazla kasılır mı?

gokcell

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
c5 omurilik felçliyim ve tak yapıyorum. Bu soğuk günlerde tak saati gelmeden mesanem kasılıyor ve kaçırmalar oluyor. Acaba soğuktan mı bu durum.
Emselex 15 mg tablet kullanıyorum ama durum aynı.

Benzer sıkıntısı olanlar varsa çözüm önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Merhaba ,geçmiş olsun
Son 15 gündür aynı sıkıntıları bende yaşıyorum
Emselex i bende kullandım ama değişen bir şey yok.
Allah yardımcımız olsun.

Merhaba bende yeni başladım yani mayıs ayından buyana önceleri üropan kulanıyordum degiştirdik VESICARE 5 MG kulanıyorum önceleri tak yapıyordum takı bıraktım kendim boşaltıyorum idrarımı kaçaklarım devam ediyor havalarda sogudu dahada artar diye düşünüyorum arkadaşlar çözüm bulursanız benimlede paylaşın...

Mevsim değişiklikleri her zaman etkili olur. En çok da soğukların gelmesi. Ben havalar soğur soğumaz kalın giyinmeye ve rüzgardan uzak kalmaya çalışıyorum... Sıvı tüketimini, de biraz kısmak/kontrol altında tutmak iyi geliyor...

ben bunu çok yaşıyorum soğukdan ve efenfeksiyondan oluyor antibiyotik yeşil çay yada sıcak havlu yaparak kasıklarıma koyarak önlüyorum soğuk düşmanım oluyor :(

Karnımda gaz olduğu zaman şişkinlik yani o zaman devamlı idrar yapma hissi oluyor, üşütme haricinde ikinci neden kabızlık bence :)

kabızlık ben 11 büyük abdes yapamağım zamanları bilirim ama kabızlığın tek çözümü ekzersiz ve narenciye lifli gıdalar kabızlığın israrı etkilediğini hiç düşünmemiştim çünkü kabız olunca ben çok terlerim kaçırmak istesemde kaçmaz

Egsersiz derken ne tür haraketler yapıyorsunuz.

banyoda sıcak su masajı karın ekzersizleri bunlara bender ama engersiz mekik diz çekme bunlar gibi

Üst Alt