Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sokak arasında bisikletle giderken araba çarptı. Tazminat hakkım ne olur?

cenk92

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Öncelikle herkese merhaba bir konuda bana yardımcı olabilirmisiniz. Ben gecen yıl (01.10.2015) elektrikli bisikletle sabah işime gidiyordum normal seyrinde birden araba ara sokaktan çıktı bana çarptı bacağım kırıldı hastaneye kaldırıldım bacağıma platin takıldı şimdi o kadar zaman geçti üzerinden hala bastonsuz yürüyemiyorum ve inşaatta çalışıyordum sigortasız o zamandan beri mağdurum çalışamıyorum, avukata vekalet verdim bütün masraflar ona ait 10 gün önce heyete çıktım rapor bana 20 gün sonra çıkacak dedi şimdi bekliyorum. Avukata vermem iyimi oldu yoksa bende tek başıma halledebilirmiydim avukata %20 verdim. ve ne kadar bir tazminat verirler bu arada yaşım 24 bekarım .
Trafik tutanığında kavşaklara gelirken hızını yavaşlamamak verdi sadece bana onun dışında bana bişey vermemiş kaza olan yerde kavşak değil herhangibi bir tabela falanda yoktu.bide kullandığım araç elektrikli bisiklet tutanakta plakası belli olmayan motosiklet denilmiş.
Teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Üst Alt