Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sokak meleklerini besliyorum...:)

Konular
23
Reaksiyonlar
0
Petshoplardan gayet uygun fiyata aldiğim mamalarla bizim sokakta ki kedilere ve köpeklere bakiyorum... Bu ara annanne de oldum, 3 tane birbirinden çirkin çocuğum oldu... Kömür, Tom ve Haylaz ismini verdim dünyaya gelen yeni meleklerime...

Bugün beni gülümseten tek yazı sizin yazdıklarınız oldu , melek anneanne :)

Ben onlari hayvan olarak görmüyorum, sonuçta onlar tertemizler tipki melekler gibi ve onlari öyle benimsiyorum ki evladim gibi oluyorlar adeta dolayisiyla onlarin bebekleride benim torunum oluyor :):)

şeker anneanne seni tebrik ediyorum :) bende hayvanları çok seviyorum, evimin önüne sokak hayvanları için su ve yemek koymaya çalışıyorum :) şımarık güzel mi güzel bir köpeğim var :) ve hatta geçen gün bir kediyi severken saldırdı :D onun yüzünden 3 iğne vuruldum :) kaldı 2 iğnem :)

masum canlilara iyilik etmek guzel birsey.helede caresiz kucucuklere:eek: ama sehir yerinde basibos dolasanlari insanlari zor durumda birakabiliyor. kimin iyilik yaptigi ama sonu dusunulemeyen yerleride oluyor bazen.
bizim karsi apartmanin tam bizim balkona karsi gelen biri balkona kocamaaan kumes yapmis. gri yabani guvercinler dolu. o kadar coklarki. kumesinin kapisini acinca piirrrr biii suru guvercin ucuyo. iyi guzelde 4 5 metre aralikli apartmanlar arasindaki kumes kokusu dayanilir gibi degil. uste bide ger taraf guvercin pisligi oluyor.
insan kiziyor ama soylemeye kalksan zebellahin geri kafali haydut tipli adamin laftan anlayacagi yok.
komsularina bu kadar rahatsizlik verip yabani sapasaglam bir alay guvercini apartmanda besleyen bu tiplerde epey itici oluyor simdi:mad:

Bnmde oğluşum cırıyoo beni ama artık alıştık seviyozzzzzzz birbirimizi hemde çoooook

Bizde üst komşumuzla mahkemelik olacaktık ama onlarda alıştılar artık. Sürekli baktığım 3 meleğim var. Arada artıyo sayımız. :):)

Harika bir konu benimde 15 buyuk 7 tanede minik sokak kopisim var sirketlerden artik yemek alip onlara bayram yaptiriyorum

Bizimde 9 tane coockerimiz vardı da şimdi 1 tane kaldı. :( ama onlar bizim meleğimizdi. :))

Bir düzineyi geçti çocuklarımın sayısı...

Tom ve ortağı Jerry, Bob, Miççik, Minnak, Sarı, Balım, Teko ve anneleri, Tekir, Kara, arada ziyarete gelen Sekiz...

Tabi ki süper bir şey,
Ben de bakıyorum,besliyorum özellikle köpüşlerimi seviyorum.
Ama bence sokak köpeklerini mamaya alıştırmayın
Yada hiç mamasız bırakmayın,sürekli bakın
Eğer mamaya alıştırırsanız sürekli mama ister bu sefer siz mama vermediğinizde sokakta bulduğu her yiyeceği yemeyecek aç kalmasınlar.(Ekmek vs.gibi)
Çünkü nasıl alışırlarsa öyle gidiyorlar.

Karıncadan tut İguana^ya kadar her tür hayvanı seviyorum.
Tek korktuğum hayvan inek :D koca dev şeyler
Onlar da güzel ama hele danaları çok sevimli çarpık bacaklar:eek:

PLUMERA haklı hayvanlar hazır mama ile beslenirse sokakta hazır mama kuru mama bulamayacağından aç kalır. yasadığım sehirde öğrencilerin sorumsuzluğu çok . alıyor öğrencilik döneminde hayvanları ..evlerine dönerken sokağa atıyorlar sahip çıkmıyolar :(... soğuk makarna tarzı türü bakmak lazım yiyecek verirken .

Ben hayatta olduğum sürece bu sorumluluğu alıyorum ki zaten tek verdiğim mama da değil evde kalan yemekleri de veriyorum. Ve afiyetle yiyorlar. Benimkiler yemek seçmiyorlar ne verirsen yiyorlar. Ben yılın 11 ayı onlarlayım 1 ay da da mamalarını alıp komşuya emanet eder öyle giderim. Bu konuda çok hassasım gercekten hepsini çocuğum gibi seviyor, bakıyor, konuşuyor, ilgileniyorum.

Bayat ekmekleri parçalayıp yada toz haline getirerek üzerine kalan yemekleri ekleyebilirsin.Yada bu et suyu, tavuk suyu bulyonları da sıcak su ile hazırlayıp onun üzerine döküpte verebilirsin ;)

Üst Alt