Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Söktüğüm tertibatı muayene öncesi taktırmam gerekir mi?

melihbe

Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar selam uzun zaman oldu foruma giremedim,

ben tertibatlı aracımı 2015 yılında almıştım, şimdi muayenesi geliyor fakat ben tertibatı vs söktürmüştüm. şimdi muayene öncesi tekrar tertibatları takmam gerekecek değil mi ?

bende tertibat vardı söktüm polis hiç çevirmelerde sormadı, şimdi 3. senem doluyor tuvturkten tertibatsız geçebilirmiyim ?

Sıkıntı çıkmaz tertibatsız geçersiniz.bende çıkardım 2 defa muayene oldu sormadılar.

cahit gönen

Teşekkürler Cahit bey, ruhsatta tertibatlı araç diye geçiyor biraz tereddutum var o yüzden

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tertibat yapılıp proje çizilip muayene olduysa ilk muayene 3 yıl değil 2 yıl oluyor.ruhsatta polisler 3 yıl yazıyor ama tüvtürk kabul etmiyor.1 yıllık gecikme cezası ödüyorsunuz.

cahit gönen

Onu biliyorum. Yani ruhsatta tertibatlı yazsa bile muayeneden tertibatsiz geçiriyorlar mi.

melihbe
Evet geçiyor hatta sordum muayene yapan çoçuğa abi önemli değil biz ona bakmıyoruz dedi.

melihbe

Teşekkürler bakalım inşallah sorun çıkmaz [emoji106]

Tertibat sokenler muayeneye girdim bi sorun olmadı bilginiz olsun.

melih bey hangi istasyonda muayne yaptırdınız benimde gününüm yaklastı birde engellilere öncülük varmı

İstanbul Hadımköy onuncu yıl istasyonunda yaptırdım. Engellilere öncelik var sanırım. Ben sormadım. TÜVTÜRK sitesinde yazıyordu. yep

2018 de tertibatsız muayene yaptırmıştım, aradan 2 sene geçti şimdi tekrar muayeneye gittim tertibat olmadığı için ağır kusur olarak muayeneden geçmedi. Muayene edenin kafasına göre değişiyor sanırım tertibata bakma, anlamadım. Bilginiz olsun.

Üst Alt