Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol akciğerim çalışmıyor. Hangi oranda rapor verilir?

olduozaman

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
2006 yılında tbc (tüberküloz) tedavisi gördüm. ardından 2010 - 2012 - ve 2014 yıllarındada tbc tedavisi gördüm. 2014 yılı eylül ayında tbc menenjit geçirdim 1 yıl tekrar tedavi gördüm bu arada 2014 ekim ayında iki akciğerim çktü ve kalbim durdu iki tarafada dren taktılar ardından aralık ayında yine iki akciğerim çöktü ve kalbim durdu ve yine dren taktılar ondan sonra sol akciğerim %5 çalışmaya başladı yanı resmen durdu. sağ tarafra ise tahribat var ancak solunum %80 civarında. haseki hastanesine başvurdum.tüm doktorlara gittim bunun yanı sıra enfeksiyon , göğüs hastalıkları ve göğüs cerrahisine gözüktüm . solunum fonksiyonu testi yaptılar. sonuçlar neticesinde inanmadı 4-5 daha yaptırdı . ardından doktora gösterdim sonuçları oda inanmadı busefer beraber gittik bir daha yaptık ve sonucu rapora işledi. solunum testinin sonucunuda ekliyorum acaba nasıl bir rapor verirler yorumlarınızı bekliyorum

sol akciğerim tamamen alındı,%40 aldım,solunum fonksiyon test sonucuna göre az etkilenme varsa %20 orta etkilenme varsa %40 çok etkilenme varsa %80,yönetmelik böyle diyor

doktor solunum testinin altına ağır tıkanma var yazmış

doktor solunum testinin altına ağır tıkanma var yazmış AĞIR OBSTRÜKSİYON + RESTRİKSİYON yazıyor

Üst Alt