Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol alt ekstremite 5,5 cm kısalık var. Ehliyet nasıl alınır?

Cost Controller

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhabalar
Sol Alt Ekstremite 5,5 cm kısalık ve düşük ayaktan dolayı % 43 Engelli raporumu alacağım.
Benim 1991 den C sınıfı ehliyetim var.
Aldığım raporda otomatik vites araç kullanır ve ötv ile ilgili bir işaretleme olacak mı ?
Yoksa 2'ci bir rapor için ayrıca başvuru mu yapmam gerekir ?
Ehliyet alımı için ne kadar ücret ödemem gerekir.
Yardımlarınız için şimdiden Teşekkürler.

Cost Controller

Aİle hekımı , o ilgili bölüme sevk edecek , sürücü raporu duzenleyecekler , senı il sağlık mudurlugune sevk edecek orda engelıne göre nasıl bır aparatla aracını kullanmak gerektıgını belırtecekler . Kısalık yanında ayağında incelik zayıflık varmı ? Bunlar da var ise otomatık viteslı sürücü kodlarını yenı ehlıyetıne ısleyekler bu kadar . AMa işte hastaneden sıra bulmak il sağlık mudurlugunun gün vermesi hep beklemelı ısler

egemmm Yanıtınız için teşekkür ederim.Şöyle bir durum var ben zaten Eğitim ve araştırma hastanesine randevu aldım.Raporumun haricinde doktordan raporuma ya da h sınıfı ehliyet raporu için başvuramaz mıyım.Gittiğim hastane zaten tedavi süreçlerimin olduğu hastane

Üst Alt