Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol alt ekstremite engelim var il sağlık komisyonu ehliyet kodu yazmadı!?

Kusayn

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Slm ben sol alt ekserimite engelliyim il sağlık kurulu bana engelli ehliyeti kodu yazmadı nereye ititraz edebilirim

Kusayn

Kısıtlılık manuel vitesli araç kullanmaya mani değilse, kısıtlama kodu yazılmaz. Eğer kararın yanlış olduğunu düşünüyorsanız, itiraz edebilirsiniz.

Senin sol ayak diyor tertibat gerekmiyor kendin otomatik araç kullan diyorlar sizce mantıklımı

Bide nereye nasıl itiraz edebilirim beni aydınlatırsanız çok sevinirm benim kurul raporum 100/ 16 bundan kaynaklı olabilirmi

Madem sol ayakta otomatik vites gerektirecek kadar bir kısıt var, otomatik vites kodunu yazar geçersin, bırak da otomatik vitese ÖTV muafiyeti verilip verilmeyeceğine de vergi dairesi karar versin.
Ne adamlar var ya hu, iyice azıttılar.

Hayır bu durumun engelli rapor oranı ile ilgisi yoktur. İl sağlık müdürlüğüne sonuç için itiraz edin.

Bugün gittim itiraz ettim kocaeline yazdılar bakalım ordan ne zaman çağıracaklar ALLAHTAN hayırlısı

kısıtlılık manuel araç kullanmaya engel değilse yine de ÖTV indiriminden faydalanıp araç alabilir mi?

furkan2502
Sorunuzun cevabı alıntıladığınız metinde var aslında.
Hayır alınamaz.

Furkan bey manuel araç tabiki kullanamıyorum çünkü sol dizimde hareket kısıtlıgı ve hiç güç yok debriyaj nasıl basacagım zaten sol ayagımda güç olsaydı neden başvurayım tşk

Üst Alt