Evet arkadaşlar 4 yıl aradan sonra yine buradayım. (Önceki mesajım şurada) O zamanlar emniyet ehliyetimi H sınıfına dönüştürmek için beni hastaneye sevk ettiler.ozamanlar hastaneden değişmemeleri için rica ettim değiştirmediler diye onay verdiler.Yani E sınıfı ehliyetim elimde kaldı.Aradan 4 yıl geçti hastalığım tekrarladı sol bacağımdaki tümör nedeniyle Ampute edildi.Şimdi ötv indirimli araç almayı düşünüyorum.Zaten mevzuata sol bacağı olmayan otomatik araç alıp kullanabilirmiş.Ama engelli ehliyeti lazım.şimdi 4 yıl önce fırsat varken değiştirmediğim ehliyetimi mecburen değiştirmem gerekiyor.Eskiden değişim için süreç farklıydı.Şimdi nasıldır bilmiyorum.Birde benim aralık 2019 yılında 1 yıllık sağlık kurulu raporumda var üzerinde özel tertibatlı araç kullanabilir ibaresi yazıyor.Yani raporda hazır varken ehliyetimi değiştirmem lazım.Ehliyet süreci nasıl bana anlatırsanız sevinirim.Birde kodlar varmış özellikle bana uygun hangi kodlar yazılması lazım.Ötvsiz araç alırken maliyede sorun çıkmasın.Sevgilerle...