Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol ayağım diz üstü protez. Rapor oranım ne olur?

ealif

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
1999 yılında aldıgım rapora gore yuzde 60 engelmn oranı.
smdi meb'in kadrosu için rapor yenletme gereği duydum ve oranın düşecegini sölediler..
sol ayagımı diz kapagından kaybettim diz üstü protez kullanıorum. olur da yüzde 40 ın altına düşer mi :confused:

bende diz kapağımdan kurşunlandım kislher teli ile bağladılar ama raporda derece bile vermediler her iki kolda hareket kısıtlılıgı var ordan aldım %44 o da alana kadarda canım çıktı

- Hemipelvektomi: %50
- Kalça dezartikulasyonu: %40
- Diz üstü
Proksimal: %40
Orta ve distal: %38
-Diz dezartikülasyonu: %36

bana 38 dedi diz kapagımda var die daha kurula grmedm yanlız sadece yazanı söledi . o kadar sıkıntı cekioruz. en zor zanlarımda ben yzde 60 egelliyim die üzülrken smdi bana verecekleri yeni rapor istenenin 2 oran altında. hiç mi gorulmeyecek yara berelerim , kas kaybım ayagımn inceliği vs. sadece 2 oranlık bi sebebim daha olmalı:S

öğretmenm ben.ilkkez böle bi alım yapılıor defalarca mail attım ancak sonuc verdi. o da son anda elimden alınmak üzre:(

benimde sağ diz üstü ampute orta distal % 38 + sol bilekde parcalıkırık oldugu ıcın % 8 de ona verdiler toplam % 46 ..oranlar malesef çok düşürülmüş

vedat benimde sag dizaltı sol bilek platin var ben oran icin bavurmadım okadarmı vericekler okadar oranla nelerenden yararlanırım

Üst Alt