Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol ayağım polio sekeli. Protez yaptırabilmem için doktor önerebilir misiniz?

ömer28

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
selam arkadaşlar,ben ömer giresunda yaşıyorum.altı aylıkken çocuk felci oldum,sol polio sekeli şimdi yaşım 43.1983 te dr orhan girgine uzatma ameliyatı oldum,diz altından ve toplam üç ameliyat geçirdim.sonra iki ameliyatım daha vardı olmadım çocuk yaşta olduğum için bilincine varamadım..bu yaşıma kadar tek deynekle yürüdüm ve elimi dizime destek vererek,yaş ilerledikçe çok zorlanmaya başladım..şimdi arkadaşlar bana iyi bir doktor isi ve iyi bir protez yaptırabileceğim adres verebilirmisiniz..hepiniz Allaha emanet olun.Giresundan sevgiler...

Selam,

Yuhhh giresunda yaşayıp ankaradaki orhan girgini nasıl buldun beni sakat eden o doktor. Şerefsiz adamın yüzünden sol ayağım dağılmış durumda. ben 86 yılında ona ameliyat oldum.

1990 yılında bende Numune hastanesinde Dr.Orhan Girgin' e ameliyat olmuştum, tedavimi yarım bıraktım.Fakat yapılan ameliyatlardan çok memnunum ayağımda uzatma , diz ve ayak bileğimde düzeltme ameliyatları yapıldı.ameliyat öncesi sağ ayağımın üzerine basıp yürüyemiyordum.Şimdi çok şükür evde ne değnek nede cihazsız yürüyebiliyorum.

Sn.Ömer28 ben Zonguldak' ta bir medikale cihazımı yaptırıyorum.Usta Ankara' dan geliyor.Bu ustaya ilk cihazımı 1990 yılında Orhan Girgin' in reçetesi ile Ankara' da yaptırmıştım.Cihazlarımdanda çok memnun kaldım.

o protezler için önce mediklaçilerden fikir almalısınız ondan sonra dr fikri ile birleştirin derim

ömer mrb geçmiş olsun öncelikle anlattıklarına göre dizini kitleyemiyorsun ama daha önce yazsaydın orda bi şubemiz vardı yeni kapattık umduğumuz gibi olmadı giresun bizim merkezimiz istda yolun düşerse beklerim birde giresunun neresindensin?

Üst Alt