Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol ayağımda kısalık var. Ehliyet için başvurumda sevk edilmedim?

mesut şahin

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
%47 engelliraporum var ortopedik çocuk felci geçirdim sol ayağım kısa ve zayıf debriyaja zor basıyorum
fakat komisyon engelli ehliyeti için sevk vermedi ne yapabilirim

Sanırım Uzman Hekim komisyona sevk etmemiş çünkü sağlık bakanlığı mevzuatında açık var. Kişi otomatik araç kullanabilirse eğer komisyona sevk etmeden 1. gurup sürücü olur otomatik vites araç kullanır yazıyorlar. Tavsiyem eğer bu şekildeyse İl Sağlık Müdürlüğü Komisyonuna başvurmanız ve komisyona uzman doktor otomatik vites araç kullanabileceğime karar verdi demeniz. Bakalım ne diyecekler

Merhabalar
%47 oranında Engelli raporum var.%15 ortopedik B Sınıfı ehliyetim 10.02.47.104kodlu ÜMRANİYE VERGİ DAİRESİ ÖTV İNDİRİMLİ ARAÇ ALAMAZSIN DİYOR . NE YAPMAM LAZIM

Merhaba. Benim sol bacagimda iki santim kısalık var . H sinifi arac alabilir ve ozel tertibatli arac kullanabilir ibareleri var. Ayrica yeni ehliyette ise B sinifi altina alininca 10.02 kodu eklendi. Benim durumumda otomatik vitesli arac tertibatli arac sayilir mi?

Mesut aynı durumdayım seninle arabayı sipariş etmişim maliye sıkıntı yasatıyor gaziantepe faxladım bekliyorum

mesut şahin

2 cm kısalık manuel vitesli araç kullanmaya mani sayılmamış. Sanırım bu konuda vergi dairesini aşmak kolay olmaz

Üst Alt