Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol ayağımdakı 2.5 cm kısalıktan dolayı askere alırlar mı ?

Sagopa kajmer

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi sol bacagımdakı 2.5 cm kısalıktan dolayı benı askere alırlarmı ? Lutfen yardımcı olursanız sevınırım

Neden almasınlar diğerleri gibi hoplayıp zıplıyorum... Biraz daha detaylı anlatırsanız sevınırım

KONU GUNCELDIR ARKADASLAR

aziz(yıldıvım) gıtmedi sende gıtmesın heralde :confused:

hımm...Konu ile ilgili daha fazla bilgi sahıbı olan arkadaslardan yardım beklıyorum

Almazlar, genelde sorun olduğunda direk askeri hastaneye sevk ederler. Detaylı testlerden geçersin sonrasında kurula girersin genelde durum bellidir. Büyük ihtimal ile muaf olursun, benimde sol bacağımda 1.5 cm kısalık vardı kısa döneme başvurduğum halde almadılar.

Burock yorumun için çok çok teşekkür ederm.

Bu konuda bı kaç arkadas daha yardım ederse sevınırım

gitmek istersen alırlar istemezsen hiç bişey diyemezler ben daha kötü durumda olupta gideni gördüm

Ben gitmek ıstemıyorum. Çünki bir mekan sahibiyim . gidersem herşey berbat olur

Benim yeğnim yeni askere gitti. onun anlatığına göre acemi birliyinde bir arkadaşı tam 5 cm ayağı kısaymış komutan koşun emri verince komtana demişki benim ayağım diyerinden 5 cm kısa koşama komutan demşiki sen nefes alıyorsun ya benim için o önemli koş koş temiş tam 5 km koşturmuş sabah kalk emriyle herkes gibi bu arkadaşta kalkmış fakat beli kısa olan baçahını tarafına dönmüş doğru askeri hastaneye sefk etmişler. bu yazıdan anlaşılacahı özere sen askersin.%95 bence.

askerlik muayenesi esnasında durumunu belirtirsin seni asker hastanesine sevk ederler ve orada %100 çürük alırsın yılarca bu işin içinde görev aldım merak etme durumunu gizlemediğin sürece gitmezsin

Üst Alt