Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol ayağımındaki yanıktan dolayı ÖTV indiriminden araç alabilir miyim?

Ltreeb

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Herkese merhaba, benim engelli raporum var ama alırken ÖTV falan söylemediğim için değerlendirilmesi yazıyor Ötv kısmında. Sol ayağımın küçükken yanmasından dolayı ameliyat oldum ve 2. Parmağım yukarda kaldı şekil bozukluğu var uzun süre ayakta duramıyorum ve her ayakkabıyı giyemiyorum ayağım uyuşuyor falan filan. Benim sormak istediğim benim ayağım için fizik tedavi %8 ortopedi %10 verdi. Bu oranlarla ÖTV siz araç alabilir miyim? Yani özel tertibata gerek yok otomatik araç yeterli olur sol ayağımı kullanmayacağım için.Lütfen başına gelenler veya bilgi sahibi olanlar cevaplasın

Yeni baştan tekrar heyete müracaat edeceksiniz ve ötv yönünden değerlendirilmesini isteyeceksiniz, uygun rapor alırsanız ve ehliyetinizide kodlu ehliyetle değiştirirseniz alabilirsiniz

Raporu aldıktan sonra ehliyeti alamama ihtimalim yoktur heralde dimi?

Mrb siz ötv den yararlandınızmı acaba
Benim sorunum şöyle sol ayakta engelim var %18 ötv için başvuruda bulundum bana rapora otomatik kullanır ibaresi veremiyeceklerini dedi sekreter nasıl bir yol izlememngerek acaba sonuçta ben ötv için başvuruda bulundum.

Ötv siz araçlar yüzde 90 üstü Ehliyet araba kullanmayanlar ve Engelli ortopedik engelli ehliyeti olanlar faydalanabilir Dr engelli Ehliyet raporu onayı vermesi gerekiyor

Üst Alt