Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol ayak bileği donduruldu. İşitme kaybım da var. Rapor oranım ne olur?

kerem59

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar 2014 de geçirdiğim trafik kazası sonucu sol ayak bileğim donduruldu sol bacak kasımda zayıflık ayağımda yan basmadan kaynaklı kapanmayan yara mevcut sürekli ayakkabı değiştiriyorum
ayak baş parmaklarım hareket etmiyor ve ayağımda ciddi doku naklinden dolayı şekil bozukluğu mevcut normal ayakkabı bot giyemiyorum
ayretten ayağımın altında his kaybı var sağ bacağımdan sinir alıp sola taktılar lakin işe yaramadı sağ ayagımdada his kaybı mevcut
ayakta durmakta zorlanıyorum fazla yol gidemiyorum engebeli zeminde yürüyemiyorum denge bozukluğum var

sol kulakta yüzde kaç olduğunu bilmediğim bir duyu kaybım var

şimdiye kadar hiç rapor almadım fakat sigorta gün ve primlerim dolu acaba rapor almaya kalksam yüzde kaç oran verirler merak ediyorum sizlerinde fikirlerini öğrenmek isterim yüzde kırkı bulacağını tahmin etmiyorum pek

Merhabalar çok geçmiş olsun Allah şifa versin. Benim de sağ ayak bileği mi dondurdular 2 ay önce 10 gün oldu yürümeye başladım çok şükür gün geçtikçe iyiye gidiyor, inşallah seninde iyi olur doktor çok önemli.
Diğer konuda bulunduğun ilin devlet hastanesi ne yada üniversitesi hastanesi heyet e başvur engelli raporu için . Önceden defterdarlık sevk ediyordu vergi indirimi için hastaneye /40 olunca özürlü kadrosunda emekli olabilirsin tabi işe giriş tarihinde önemli

Sizede geçmiş olsun zaten günler dolu olmasa pirim dolu olmasa uğraşmayacağım da işte bir umut belki ayrı ayrı hesaptan bir şey çıkar umudundayım

Teşekkür ederim. Hakkımızda hayırlısı. Dediğim gibi rapor başvurusunda bulun yüzde 40 aldın mı şartlarında sağlıyorsa emekli olursunuz

%40 onu biliyorum da ayaktan ayrı ayrı yazarmı onu bilemiyorum siz aldınızmı

Bende 2 yaşında iken çocuk felci oldu. Çift taraflı kalça çıkığı var ayak boyu 3 cm kısa aldım . Çalıştığım yerde özürlü kadrosunda çalışıyorum

Anladım ayağa kaç yazmışlardı hatırlıyor musun

Üst Alt