Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol ayak bileğimdeki Lenf ödem nedeniyle otomatik vitesli araç alım raporu ..?

HUZUR.

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba , 1999 yılında geçirdiğim serviks ca ameliyatı nedeni ile ameliyat oldum, lenfler, yumurtalık ve rahim alındı. ayrıca kemoterapi ve radyoterapi gördüm. Bir de daha sonra safra kesesi aldırdım. Sol bacağım diz altı sağ bacağımda diz üstü lenf ödem var. Sağlık kuruluna rapor için başvurdum.Kadın doğum yumurtalık ve rahim yokluğu için %32 , radyoloji onkoloji %20, kalp damar cerrahi lenf ödem için %20 verdi...

(Bacakta venöz yetmezlik de var doppler raporunda dedim ama kalp damar : venöz hastalık , özür değil dedi..aynı hastanede bana daha önce evre3 lenf ödem tanısıyla cihaz ve ilaç kullanım raporu vermişti..o raporda evre 3 ü sallamışlar dedi..tekrar gidip doktorla konuşmak mı gerek)

Asıl sorum şu : Şimdi tıbbi onkolojiden de özür oranı isteyeceği o da %20 verirse hesaplama nasıl olacak

hepsi baltazara göre olursa 65,18 oluyor.
tıbbı onkoloji %20 ,radyo onkoloji %20 + eklenecekse ozaman 32+20+20=72% üzerinden hesaplarsak lenf ödemi eklersek %77,6 % oluyor.

sol ayak bileğimdeki ödem için otomatik vites kullanabilir raporunu nasıl ve hangi doktardan almak lazım..ortopedi? fizik tedavi?

acil yardım rica ediyorum...teşekkürler

son durumum: kalp damar düzeltme yaptı %45 yaptı...fizik tedavi de %45 verdi kadın doğum %32 , tıbbi onkoloji %20 , radyolog onkoloji %20 verdi.. sol ayak bileğimdeki şişlik için ortopediden de rapor almalımıyım?(ayrıca sağ dizimde de şişlik ve diz kapağında sorun var sanırım)

kalp damar ve fiszik tedavi lenf ödem için % 45 verdi..baltazara göre değerlendirip 69,75 % olarak mı değerlendirilir

Üst Alt