Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol ayak bilek düşmesi ve nöropatik ağrı ile düşük oranda rapor veriyorlar!?

Nurcangögen

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar sol ayak bilek düşmesi ve nöropatik ağrı mevcut %22 engeli raporum var nereye basvurdiysam geri dönüş alamadım normal gözüküyor fakat değilim çünkü ben bir mutfak elemaniyim 16 saat calisamam uzun süre ayakta kalamam ve kosamam bu raporu iptal edip tekrar bı rapor almak istiyorum ne yapmam gerektiğini bilmiyorum çalışmak ve ehliyet için istiyorum ne yapmam gerektiğini bilmiyorum lise mezunuyum mesleki yeterliligim yok bana uygun tavsiyeler e ihtiyacım var

Nurcangögen yapacagin tek şey ya ilçe sağlık müdürlüğüne yada il sağlık müdürlüğüne baş vurup rapor a itiraz etmek yapacak başka birşey yok
Eğer dedidigin sol ayak bilek sıkıntısı iş yerinde olduysa meslek hastanesine muracat edip meslek hastalığıdır raporu alıp sağlık kurulu kararını beklemek hakkında hayırlısı olsun insaallah

Üst Alt