Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol ayak düşüklüğü ve bel fıtığı ile ehliyet yenileme işlemleri!?

m.ali03

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar; ehliyet sağlık kuruluna d ve D1 ehliyetimi yenilemek için girdim, sağlık kurulu engelli b ehliyeti uygundur kararı verdi. B ehliyetimin ise süresi 2026 Ocak ayına kadar devam etmekte. Rapor 2 yıl geçerli deniliyor. Bu durumda ehliyetimi 2 yıl sonra değişim yapsam sıkıntı olur mu? Bu süre zarfında B ehliyetimi 2026 ocak ayına kadar kullansam sıkıntı olur mu? Bir de sadece otomatik vites araç kullanması gerekir kodu ekli ÖTV ve MTV indirimlerinden yararlanma imkanı var mıdır? Sol ayakta düşük ayak ve 2 kere bel fıtığı ameliyatı oldum. Topuk üstünde yürüyememe ve ayakta güçsüzlük mevcut. Manuel vites aracı kullanabiliyorum.

Selamlar, 24 Kasım 2014 tarihli sürekli engelli raporum mevcut, ama e devlette olmadığı için Bartın devlet hastanesi heyet kalemi ve araç bayileri raporumu yenilemem gerektiğini bildirdiler, ötv indirimi için heyete girdim ancak heyette sürücü ehliyetimin son kullanma tarihi 2027 olmasına ve 10.32 otomatik vites araç kullanır ibaresi olmasına rağmen Sağlık il müdürlüğündeki sürücü ehliyeti için komisyona girip yeni karar getirmem gerektiğini söylediler, sol ayağımda düşük ayak, sol kalçada iki tane 3,5 cm. platin mevcut, 2 cm kısalık ve Mup kaybı yani güçsüzlük var, manuel vites araç kullanamıyorum, acaba yeniden kodlu ehliyet için rapor alabilir miyim sağlık müdürlüğü sürücü komisyonundan, bilgi verirseniz sevinirim, saygılar.

Üst Alt