Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol ayak ehliyetim var. Ama raporunda ÖTV değerlendirmesi yok. Araç alabilir miyim?

Serrakerem

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
arkadaşalar merhaba,
sol ayak ortapedik engelim var,heyetten almış olduğum raporum var.ehliyetim yeni değişti 78 47 102 10.02 kodları var ehliyetimi rapordan sonra aldım.fakat tertibat yazısı raporumda yok sadece engelim yazıyor bu şekilde araç alabilirmiyim?
yardımlarınızı rica ederim.

Ehliyet için aldığınız raporda yazmaz ötv indirimi almak işin tekrar rapor almalısınız bence

ötv ek karar yazısısı

arkadaşlar selam,

ehliyetim yeni raporumda otomotik vites kullanır ibaresi olmadığı için ehliyetimde kısıtlama kodları ve otomatik vites kullanır kodları omasına rağmen son aşamada araç alım işlemim olumsuz oldu,itiraz süresi geçmiş rapora ama ek karar yazısı alınabiliyor diye duydum.bu konu hakkında yardımlarınızı rica ederim.ne yapmam lazım..

Yeni raporda -> Sadece haraket ettirici aksamda özel tertibatlı araç kullanması gerekir. <- bu ibare yazmak zorunda.

Engelli raporumdan sonra ehliyet almak için aldığım raporda 2016 senesinde ortapedi doktoru otomatik vites araç kullanabilir h sınıfı ehliyet alabilir ibaresi eklemişti ve il sağlık kurulu komisyonunda da bu rapor onaylandıtan sonra bu raporumla otomatik vites kodlarının bulunduğu ehliyetim ile araç aldım sorun çıkarmamşları bu arada sol ayağım orta ayak ampute.

Üst Alt