Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol ayak engelliler için ÖTV istisnası ve ehliyet değişimi..?

ulas1

Üye
Konular
25
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar şuanda h sınıfı ehliyetimi değiştiriyorum.önceden ehliyetimde otomatik araç kullanır ibaresi vardı ve ÖTV siz aracımı aldım tertibatsız yeni mevzuat ve ehliyette aynen faydalanabilir miyim? Yine tertibatsız sadece otomatik vites araç istiyorum kod yazarlarını tavsiyelerinizi bekliyorum

ulas

Ben soruyu anlamadım? Aracınızı aldınız, H sınıfı ehliyetinizi mi yenileyeceksiniz? Öyleyse, uzman hekim -> il sağlık komisyonu -> nüfus müdürlüğü süreci ile ehliyeti yenilemeniz gerek

Evet şimdi hangi kod olması lazım sol ayaktan ötv siz araç olmak için tertibat yok
en azından heyete çıkarken doktorlara söylerim ilk heteye çıktığımda doktor otomatik mi istiyosun diye sordu. bende evet dedim ehliyetim eski yenilemek için baş vurdum dedim.

ulas

Ehliyet kodları:

78. Sadece otomatik vitesli araç kullanabilir
10.02*Otomatik vites
102. Ambulans, ticari araç veya resmi araç kullanamaz

Sol ayak engelli otomatik vites araç hk

Arkadaşlar 5 yıl önce h sınıfı otomatik vites ehliyetimle ötv siz araç aldım senesi doldu tekar araç almak istiyorum ehliyetimi yeniledim üzerinde kodlar yazıyor(78 10.02) tekrar alabilirmiyim mevzuatta bir değişiklik varmıdır.
teşekkür ederim

Üst Alt