Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol ayak iki parmak ampute. Araç alımında ÖTV muafiyetinden yararlanabilir miyim?

serkanbaba

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
1
Arkadaşlar merhaba

2007 yılında engelli raporum var %58 süresiz yıl 2019 ilave olarak sol ayak 2 parmak ampute oldu. Bu durumda araba alabiliyor muyum otomatik araç

Ayrıca mevcutta b ehliyetim var. Manuel arabam da var bende aracımı da değiştirmek istiyorum. Daha önce 2007 yılında aldığım raporda ortopedi yok. Yeni alacağım raporda sadece ortopedi de alsam geçerli mi ? Yoksa diğer rahatsızlıklar için butün poliklinikleri gezmem mi gerekiyor. Gezmem gereken poliklinikler standart mı ben mi söylüyorum amacım kısa sürede bitirmek.

kod olan ehliyetim yok bu durumda önce ehliyetimi mi değiştireyim yoksa raporu mu alayım.

teşekkürler.

Sol ayak olduğu için tertibatsız otomatik araç kullanabilirsiniz, önce ehliyeti değiştirmeniz gerekir...

ehliyetten önce yeni yasa ya göre işlemlere başlayın sonra sıkıntı çıkarsa ehliyet normale dönmez İlk önce yeniden heyete girip ötv indiriminden yararlanır kutucuğu mutlaka işaretli olacak ve aynı raporda heyet tarafından durumuna göre tertibatlı yada sadece otomatik vites araç kullanmalıdır.ibareleri yazılmalıdır eğer bunlar yazılmazsa ehliyeti de değiştirsen alamazsın yeni kanun böyle

Üst Alt