Merhaba arkadaşlar 2015 yılında trafik kazası sonucu sol ayak bilegim donduruldu, ayagımda tendon kısmında doku kayıpları oluştu bunu kapatmaları için sag kürek kemigi altından baya bir doku alıp ayagımın tendon kısmını kapadılar ancak ayagımda acaip bir şekil bozukluğu oluştu, ayagımda yanlış kaynama yüzünden yan basma gibi bir sorunum var ve ayağım biraz yürüsem şişiyor ve agrı yapıyor, sag ayak bileğine yakın bir yerden sinir alıp ayagıma koydular ancak hissizlik devam etti oda yetmezmiş gibi sag ayagımda tendon kısmında hissizlik mevcut, sol ayagımda 4 parmakta hareket etmiyor, diz altı baldırımda erime başladı bariz bir sekilde belli oluyor, erimeden sonra yürüyüşüm bariz bozuldu bu bozulmanın neticesinde belimde gözle görülür bir çukurluk oluştu velhasıl günlerim dolu 20 yıllık sigortalılık sürem var 1996 işe giriş tarihim bende vergi indiriminden yararlanıp emekli olmak istiyorum sizce yazdıklarımdan kaç oran çıkar tabi bunu kestirmek muhtemelen zordur ancak üç aşagı beş yukarı misali fikir sahibi olmak istiyorum, görüşleriniz nelerdir nasıl bir yol izlemeliyim hangi doktorlara çıkmalıyım daha önce hiç müracaatım olmadı ancak durumum günsen güne kötüye gidiyor, hepinize saygı ve sevgilerimi sunarım.