Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol ayak kısıtlılığına hastane araç kullanabilir kararı verdi, komisyon uymuyor!?

avozkan

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Ankaradan Sol ayak ve bacakta maluliyetim bulunduğundan dolayı engelli raporum verildi;

Raporun Açıklama Kısmında: Sadece Hareket Ettirici Aksamda Özel Tertibatlı Taşıt kullanması gerekir , Sol ayak için otomatik vitesli araç kullanması gerekir yazıyor. Bugün 12/01/2020 günü Ankara İlçe Sağlık KOMİSYONUNA ehliyetimi değiştirmek için girdim. Fakat ehliyetimi değiştirmediler.

İlçe Sağlık KOMİSYONU Raporun olabilir ama bizce özel tertibata ihtiyacın yok 2.Grup sürücü olur diye verdiler.
Şimdi ehliyetin arkasına kodlar yazılmamış oldu . Ben bu işi anlamadım nasıl oluyor da Engelliliğime dair heyet raporumu takmadan ehliyetimi vermiyorlar?

İtiraz ettim bu gün rapora, itiraz üzerine Kırıkkale ili heyetine gireceksin 30 gün içinde dediler.

Ne yapmam gerekiyor, yardımcı olursanız çok memnun olurum..

Herkese merhaba sağ bacak kisaligim var 5 cm ötv indirimi için önce kurula başvurdum ortopedi muayene mi yapıp komisyona sevk etti komisyon da bir engel olmadığına karar verilmis. Bu mümkün mu

Meehaba avozkan aynısı bana da oldu ne yaptınız acaba

avozkan

İtiraz ettiyseniz bekleyin kırıkkale il heyetine girdikten sonra aynı karar çıkarsa yapicak bir sey yok ama aksi bir karar çıkarsa baska ildeki bir heyete daha gireceksiniz buradan çıkan karar nihai karar olucak

Ahmet dursun
Benimde basima aynı seyler geldi bursada heyete girdim 1.sınif surucu olabilir dendi bende itiraz ettim yalavoda bir daha heyete girdim orada ehliyet kodları verildi yani benim istediğim kodlar ondan sonra istanbula sevk ettiler orada da yalavodakiyle aynı kodlar verildi ehliyetimi be arabami aldim

Teşekkür ederim ben de itiraz edecem sonucu yazarım sizin taniniz neydi

Geçmiş olsun. Hangi kurulda girdiniz Çankaya ilçede mi?

Üst Alt